/Cibaliji bod u Puli U UTORAK PROTIV RUDEŠA
ISTRA1961-CIBALIJA regional expres

Cibaliji bod u Puli U UTORAK PROTIV RUDEŠA

Nogometaši Cibalije odradili su gostovanje u Puli i vratili se u Vinkovce s jednim bodom u autobusu. Bod u gostima nije naravno loš ulov, no bila je Bartolovićeva momčad nadomak sva tri ponuđena boda. Imala je Cibalia nekoliko stvarno sjajnih prigoda, no na kraju su mreže mirovale, a svakome po bod možda je i najrealniji ishod.

NK Istra 1961 – HNK Cibalia 0:0

HNK Cibalia: Brkić, Rubić, Ikić, Soldo, Karamarko, Muženjak, Plum, Mrdeša(Vitaić), Galić(Tomašević), Kordić, Dabro(Mlakić)

Trener: Mladen Bartolović

Nema Bartolović puno vremena za razmišljanje o ovom susretu, već u utorak bi u Vinkovce trebao stići Rudeš, jedina momčad koja je na ljestvici ispod Cibalije. Kažemo trebao pošto vrijeme kroji raspored HNL-a, ako će biti prema najavama meteorologa – stići će.

Da je Dabro iskoristio jednu od nekoliko odličnih zgoda taj dvoboj s Rudešom bi uvelike moga odlučiti o tomu da Cibalija i sljedeće sezone igra u 1. HNL, a ovako ipak ostaje priličan broj upitnika i u slučaju pobjede, a o ostalim opcijama ne želimo puno niti razmišljati. Cibalia može i mora srušiti Rudeš, igra iz Pule je definitivno zalog za optimizam, naravno ako Bartolović otkrije nekoga tko može pogoditi suparničku mrežu, jer u dosadašnjih 180 proljetnih minuta Nebeskoplavi se nisu radovali golu.

Foto: Regional expres

Podijeli
  •  
  •  
  •