/Cibalia slavila na teškom gostovanju u Sesvetama KAPETAN POVUKAO BROD PREMA POBJEDI
cibalia

Cibalia slavila na teškom gostovanju u Sesvetama KAPETAN POVUKAO BROD PREMA POBJEDI

Vinkovačka Cibalia slavila je na teškom gostovanju u Sesvetama gdje se vrlo rijetko osvajaju bodovi.

Pogotkom kapetana Frane Vitaića na otvaranju susreta u 11.minuti nogometaši Cibalije domogli su se tri izuzetno važna boda u borbi za povratak u prvu HNL.

sesvate cib

Loše ulazak u utakmicu nogometaša Sesveta iskoristili su naši drugoligaši pa je u ranoj fazi susreta, jedinim pogotkom na utakmici domaćin doživio prvi poraz na svom terenu. Nakon jednog prekida odmah na početku utakmice gosti su poveli s 1:0. Cijeli prvi protekao je u nervoznoj igri domaćina što su gosti iz Vinkovaca pametnom igrom iskoristili, stvorili nekoliko lijepih prigoda te mogli i povećati svoje vodstvo. Drugi dio Sesvećani igraju bolje, pokušavaju doći do izjednačenja te čak postižu pogodak koji je na sreću Vinkovčana poništen zbog zaleđa. Do kraja utakmice nekoliko prigoda s obje strane, Vinkovčani mirnom igrom čuvaju svoja vrata te na kraju put Vinkovaca odnose tri jako važna boda koja ih ostavljaju u borbi za plasman u prvu HNL. 

Vrlo vrijedna pobjeda igrača Bojka kada se uzme u obzir da je to prvi domaći poraz Sesvećana, a doživjeli su ga u derbiju kola. Tu činjenicu potkrepljuje i remi Šibenika na svom terenu pa su se stvari ponovo vratile na početak kao i prije prvog proljetnog kola, razlika je dostižnih pet bodova za prvoplasiranom ekipom druge HNL.

2 hnl rez

2.hnl tablica

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.