/Cibalia preokretom do sva 3 boda, Šibenik danas gostuje u Maksimiru CIBALIA JE PRIVREMENO STIGLA NA SAMO BOD ZAOSTATKA ZA ŠIBENIKOM
vitaić

Cibalia preokretom do sva 3 boda, Šibenik danas gostuje u Maksimiru CIBALIA JE PRIVREMENO STIGLA NA SAMO BOD ZAOSTATKA ZA ŠIBENIKOM

Na barem 24 sata Cibalia je stigla na minimalni zaostatak za Šibenikom, a kako momčad sa Šubićevca danas gostuje kod Dinama II nadamo se da će ta razlika ostati i nakon te utakmice.

Pobjeda u Dugopolju izborena je teškom mukom, ali je zbog toga dodatno slatka. Kompletna momčad je ostavila srce na terenu i na kraju se to isplatilo, a veliki junak je kapetan Frane Vitaić koji je bio dvostruki strijelac, najprije u završnici prvog poluvremena za poravnanje, a zatim i u samoj završnici utakmice za 3 velika boda, koja bi na kraju mogla vratiti 1. HNL u Vinkovce.

cibalia

S ova 3 boda Vinkovčani su stavili veliki pritisak na leđa nogometaša Šibenika koji sutra ne smiju kiksati, a očekuje ih težak zadatak, gostovanje u Maksimidu kod B momčadi Dinama. Dinamovci se nalaze na 4. mjestu, prepuni su odličnih nogometaša, od fenomenalnog vratara Šempera, preko Husejinovića do super talenata na svjetskoj razini Brekala i Olma. Nadamo se da će zagrebački modri biti odlično raspoloženi i slavljem u ovom dvoboju pomoći nebeskoplavima da se potpuno priključe Šibeniku u borbi za izravan plasman u 1. HNL. Inače u 1. HNL je što se borbe za ostanak tiče sve rješeno, NK Zagreb je drugoligaš, a NK Istra 1961 je definitivno klub koji će u kvalifikacije s, nadamo se, Šibenikom.

Do kraja 2. HNL su ostala 3 kola, Šibenik osim gostovanja na Maksimiru dočekuje Dugopolje te gostuje u Sesvetama, a Cibalija doma igra sa Sesvetama i Lučkim. NAravno, kao poslastica u posljednjem kolu čeka nas derbi na Šubićevcu 21. svibnja s početkom u 17,30 sati. Nadamo se da će taj susret odlučivati o izravnom plasmanu u 1. HNL, pa da Mršićeva momčad ima priliku u 90 minuta nadjačati izravnog konkurenta.

CIB TABLICA

Podijeli
  •  
  •  
  •