Cibalia ostaje drugoligaš!

Cibalia će i sljedeće sezone igrati 2. HNL! Prekid sezone zbog korona krize na kraju je ispao odličan za nogometaše Cibalije, borba za ostanak je izbjegnuta, odlukom HNS-a liga je prekinuta, a istom tom odlukom posljednja momčad na ljestvici ne ispada u 3. HNL, pa je ostalo samo čekati odluku Komisije za licenciranje.

Oglas

Danas je na adresu Stare dame hrvatskog nogometa stigla odluka Komisije da Cibalia zadovoljava sve uvjete za nastup u drugoligaškom društvu te tako i službeno mogu krenuti pripreme za novu sezonu.

Oglas

Cibalia je dakle ispunila i onaj godinama najteži i najupitniji kriterij – financijski. Upravo to je ono gdje se svi skupa nadamo da će se klub što prije stabilizirati i dugoročno otkloniti sve ove upitnike koji se svake godine vrte kada dođe vrijeme licenciranja. Lijep i ohrabrujući je podatak da se ove godine sve odradilo na vrijeme, bez dodatne neizvjesnosti i žalbenog postupka nakon što je u prvom stupnju licenca odbijena, nadamo se da će to postati standard.

Oglas

Druga momčad Osijeka i Cibalia su sigurni članovi 2. HNL sljedeće sezone, BSK još nije dobio licencu, ali prema dostupnim informacijama ne bi tu trebalo biti problema. Ako se ovom trojcu pridruži i prvak 3. HNL Marsonia, koji isto tako još uvijek čeka licencu, a ako je dobije i teške kvalifikacije, sljedeće izdanje 2. HNL bit će nama u Slavoniji i Baranji vrlo zanimljivo!