Četvrto kolo 4. NL BJ-KC-VT: Vodeći trojac na gostovanjima traži nastavak pozitivnog niza!

Na redu je i četvrto kolo uzbuđenja na travnjacima 4. NL BJ-KC-VT! Nakon tri kola, jednako toliko ekipa je na stopostotnom učinku, a sve tri unutar ovoga kola ići će na gostovanja: Tehničar će u goste kod Mladosti u Molve, Mladost iz Kloštra Podravskog tražit će nova tri boda kod Graničara u Legradum dok će u jedinom nedjeljnom dvoboju Pitomača gostovati u Ferdinandovcu. Svi susreti na rasporedu su od 16:30!

Oglas

Oglas

Nakon tri kola stopostotni Tehničar iz Cvetkovca bit će gost u Molvama u sklopu subotnjeg programa kod tamošnje Mladosti, koja je u tri kola ostvarila učinak od dvije pobjede i jednog poraza, a u ovo kolo ulaze nakon 2:1 pobjede nad Garićem.

Oglas

Također nakon tri kola maksimalna Mladost iz Kloštra Podravskog gostuje u Legradu kod domaćeg Graničara koji je u prva tri kola bez bodova sa razlikom pogodaka 1:9.

Slatina će nakon prvog prvenstvenog poraza od Bilogore u proteklom kolu iskupljenje tražiti na gostovanju u Čazmi kod istoimenog domačina koji je u dva prvenstvena kola obilježio dva poraza, dok je susret trećeg kola odgođen zbog klupske tragedije.

U susretu ekipa koje su u tri prvenstvena kola obilježile pobjedu, neriješen ishod i poraz, u Grubišnom Polju susrest će se momčadi Bilogora 91 i Dinamo Predavac. Domaćin u ovaj susret ulazi sa 1:3 pobjedom u Slatini, dok je Dinamo minimalno slavio u domaćem ogledu sa Graničarem iz Legrada.

NK Suhopolje, koje je nakon tri kola posljednja momčad lige u sklopu četvrtog kola ugostit će NK Borac Imbriovec, koji je u dva odigrana susreta ostvario učinak od četiri boda.

U ogledu momčadi koje u tri susreta nisu okusili slast pobjede susrest će se trenutni susjedi na prvenstvenoj ljestvici , jedananesti Garić iz Garešnice koji je u tri kola obilježio tri minimalna poraza te NK Voćin koji je na učinku od jednog boda iz tri susreta.

Jedini nedjeljni dvoboj bit će odigran u Ferdinandovcu gdje će kolo zaključiti domaći NK Ferdinandovac i iz tri kola stopostotna NK Pitomača. Domaćini su u proteklom kolu pretrpjeli prvi prvenstveni poraz, pa su sa učinkom od dvije pobjede i jednog poraza trenutno na šestom mjestu poretka 4. NL.