Četvrti po redu International Borac Cup

Pomalo već tradicionalno Borac iz Kneževih Vinograda organizira međunarodni turnir za djecu. Zadnji je vikend u kolovozu rezerviran za četvrti po redu International Borac Cup.

Četvrto izdanje International Borac Cupa se po prvi puta igra dva dana, a okupit će najbolje što je naša regija mogla ponuditi. Na turniru će sudjelovati 32 ekipe iz pet različitih zemalja. Uz hrvatske predstavnike na turniru će sudjelovati i momčadi iz susjednih zemalja, redom iz Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, te Srbije. Na ovogodišnjem će turniru sudjelovati GNK Dinamo, HNK Hajduk, FK Crvena Zvezda, FK Vojvodina, NK Osijek, HNK Rijeka, NK Lokomotiva Zagreb, FK Sarajevo, NK Olimpija Ljubljana, Ferencvaroš, Mtk Budimpešta i mnogi drugi.

Ovaj međunarodni turnir, s obzirom na popis sudionika, zasigurno će zauzeti mjesto najznačajnijeg turnira u široj regiji za ovaj uzrast mladih nogometaša, a obzirom na renome klubova koji su na turnir uputili svoje mlade nogometaše. Riječ je o prvorazrednom sportskom događaju jer je vrlo vjerojatno kako se među mladim talentima koji će od 27. do 28. kolovoza istrčati na nogometne terene SRC Kneževi Vinogradi krije i poneko buduće veliko nogometno ime.