Četvrti dan u Tenji: Podjela bodova Murse VBK i Saponije, Jug 2 stigao do važne pobjede!

Subotnji dio malonogometnih uzbuđenja u Tenji donijela su veteranska slavlja za Eko-Jazo Hobi dom i AB Skriptu, kod seniora tri su boda upisali Jug 2 i Veker- građevinski materijal, dok su u zanimljivom susretu bodove podijelili Mursa VBK i Saponia!

U prvom susretu dana sastali su se Caffe 5 Gravia i Eko-Jazo Hobi dom. Pogocima u 10. i 16. minuti Ivica Musa inkasirao je put Eko-Jaze Hobi doma prema pobjedi, a konačnih 0:3 djelo je Alena Balaša dvije minute prije kraja susreta.

U drugom susretu dana, onom seniora u skupini C sastali su se Jug 2 i Hobi dom. Dva pogotka u 3:2 slavlju Juga 2 postigao je Dejan Mišković (19′ i 24) , prvi pogodak za Jug 2 djelo je Igora Pandžića, dok su za Hobi dom pogotke postigli Ante Barišić (22′) i Ilija Pandurević (30′). Hobi dom sada mora tražiti prolaz preko Kamen dizajna (favorita u grupi) uz pobjedu od dva pogotka razlike, dok Jug 2 postaje siguran putnik u iduću fazu natjecanja.

Zatim se program ponovno prebacio na veteranski dio turnira u kojem su u sklopu skupine B snage odmjerili AB Skripta i Mursa VBK. Efikasni kod Skripte bili su Marko Ižaković i Dražen Čavar, dok su kod Murse VBK u porazu 3:5 precizni bili Marin Runtić,  Mijo Nađ i Dino Mur.

Četvrti susret dana bio je rezerviran za dva putnika u iduću fazu seniorskog dijela natjecanja, Murse i Saponije. Saponia je povela pogocima Ivana Jeremijaša (6′) i Brune Saborčića (10′), no Mursa se vraća pogocima Ivana Mihaljevića (24′) i Karla Begovića u posljednjoj minuti susreta za konačnih 2:2 i podjelu bodova, kojom je Saponia je osigurala prvo mjesto, dok je Mursa VBK druga.

Susret između Veker- građevinskog materijala i No namea bit će registriran 3:0 u korist Veker- građevinskog materijala.

Donosimo i raspored za nedjeljna uzbuđenja u Tenji: