/U četvrtak humanitarni spektakl u Županji DOLAZE ZLATKO DALIĆ, ZLATKO KRANJČAR, GORAN VLAOVIĆ...
nogometni_oscar33-020614

U četvrtak humanitarni spektakl u Županji DOLAZE ZLATKO DALIĆ, ZLATKO KRANJČAR, GORAN VLAOVIĆ...

Sutra, u četvrtak 19. rujna u Županji će se odigrati humanitarna nogometna utakmica s brojnim velikim nogometnim zvijezdama na Stadionu prve nogometne lopte. Bit će to prava poslastica za sve ljubitelje nogometa koji će imat priliku na terenu vidjeti istinske legende najljepše igre na svijetu. Na županjskom stadionu svoje umijeće će pokazati Zlatko Dalić, Niko Kranjčar, Robert Špehar, Ivica Grnja, Goran Vlaović, Dražen Ladić, Branko Strupar, Tomo Šokota, Mladen Bartolović, Mato Neretljak, Silvio Marić i mnogi drugi. Bit će tu kao i uvijek kada su humane zvijezde i puno estradnjaka, a među ostalima najavljen je i Miroslav Škoro.

Čitav događaj je naravno humanitarnog karaktera, prihod s ove utakmice namjenjen je udruzi Golubovi Županja. Udruga Golubovi je osnovana s ciljem da svojim djelovanjem doprinosi zaštiti i unaprjeđenju socijalnog, gospodarskog i pravnog položaja osoba s invaliditetom.

Dakle, ako tražite odličnu zabavu u sportsko estradnom tonu, a pogotovo ako želite potrošiti nešto novca na pravi način, u četvrtak od 17:30 potegnite do Županje i uživajte u nogometu, a istovremeno učinite i humanu gestu i pomozite udruzi Golubovi, a istovremeno se zajedno s Humanim zvijezdama prisjetite jednog velikog čovjeka. Naime, ova humanitarna utakmica ujedno je prigoda da se svi skupa sjetimo Branka Tušeka, čovjeka koji je na svojim leđima iznio čitav projekt Humanih zvijeda, koji je život posvetio nogometu i pomaganju onima kojima je to doista potrebno.

71056828_1257567394444578_2415849744573136896_n

Podijeli
  •  
  •  
  •