Četvorke BSK Termije i Viktorije, Drava ipak bolja od Dubrave

Odigrano je i 7. kolo 2. ŽNL Valpovo-Donji Miholjac, točnije njezine Lige za prvaka i Lige za ostanak. Obilježilo ga je velik broj golova, visoke pobjede nekih momčadi, ali i nastavak borbe za prvaka.

Oglas

Oglas

LIGA ZA PRVAKA

Oglas

Bočkinci i Sloga su odigrali jedini susret bez pobjednika, bilo je 2:2 nakon napetih 90 minuta. Dvostruki strijelac za Bočkince bio je Danijel Novak, a isti učinak kod Sloge imao je Viktor Ranogajec.

Satnica je u Črnkovcima svladala domaću Mladost 1:2. Ivan Tomas i Mihael Doljanac donijeli su pobjedu gostima, dok su uporni domaćini uspjeli samo smanjiti preko Filipa Markovića.

Podravac je na domaćem terenu poražen od Omladinca (P) 1:4. Matija Samardžija, Luka Stojiljković, Roberto Tomas i Marko Magušić su bili strijelci za raspoložene goste, dok je počasni pogodak za domaćine zabio Matej Pavin.

Hajdin je u Cretu sigurno svladao Zelčin 2:0. Strijelci za vrijednu pobjedu domaćina bili su Andrej Vincek i Mateo Hegol.

Drava i Dubrava odigrali su spektakularan susret, a u kojem su slavili domaćini 4:3. Najzaslužniji za pobjedu domaće momčadi bio je Ivan Skelac, a koji je zabio hat-trick. Matija Abramić također je zabio za pobjedničku momčad, dok preokret gostima nisu uspjeli donijeti Matej Maričić, Matej Đurakić i Matej Kasapović.

LIGA ZA OSTANAK

BSK Termia je na domaćem terenu u Bizovcu slavila protiv Graničara 4:1. Najraspoloženiji kod domaćina bio je trostruki strijelac Tomislav Herega, a još je jedan pogodak dodao Ante Dujmović. Jedini strijelac za indisponirane goste bio je Fljorin Ameti.

Sokol je na gostovanju kod Hrvatskog Sokola slavio 1:3. Pobjedničku momčad su predvodili strijelci Matej Kokić, Josip Golubić i Dorian Falamić, dok je počasni pogodak za domaćine djelo Leonarda Vuksanića.

Još jedan odličan susret igrao se u režiji Beničanaca i Viktorije, a na kraju su ipak slavili gosti 3:4. Dvaput je za Viktoriju zabio Matko Zaspan, a po jednom su bili precizni Marko Dominović i Dario Kovačević. Strijelci za poražene domaćine bili su Benjamin Brkanić i dvaput Alen Vešligaj.