/Četiri Nexeovca u Beogradu protiv Srbije IVAN VIDA, MARIN ŠIPIĆ, HALILI JAGANJAC, ANTE GADŽA TE IVAN SRŠEN
nexe

Četiri Nexeovca u Beogradu protiv Srbije IVAN VIDA, MARIN ŠIPIĆ, HALILI JAGANJAC, ANTE GADŽA TE IVAN SRŠEN

U četvrtak 11.04.2019.  u Štark Areni u Beogradu odigrat će se kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo 2020. između rukometaša Srbije i Hrvatske. Nakon što je izbornik Hrvatske reprezentacije Lino Červar obznanio popis svih igrača koji će nastupiti u ovoj vrlo važnoj utakmici, igrači su u ponedjeljak došli na okupljanje, a danas putuju za Beograd.

Svakako veseli činjenica kako su na popisu igrača koji čine okosnicu reprezentacije i četiri igrača RK Nexe, što je na ponos svakom igraču, vodstvu kluba, a vjerujemo i navijačima Gromova. Tako će boje Hrvatske u četvrtak braniti igrači RK Nexe Ivan Vida, Marin Šipić, Halil Jaganjac i Ante Gadža dok će nastupiti i Ivan Sršen igrač RK Nexea koji je na posudbi PPD Zagrebu.

Ovako veliki broj igrača RK Nexe dokaz je dobrog i kvalitetnog rada koji prepoznaju u Hrvatskoj Reprezentaciji, a nakon odličnih nastupa u SEHA Ligi i EHF kupu i širom cijele Europe.

Popis igrača:

1. MARIN ŠEGO, MOL-PICK SZEGED
2. FILIP IVIĆ, PGE VIVE KIELCE
3. IVAN VIDA, RK NEXE
4. JOSIP BOŽIĆ PAVLETIĆ, RK PPD ZAGREB
5. MANUEL ŠTRLEK, TELEKOM VESZPREM
6. DAVID MANDIĆ, RK PPD ZAGREB
7. MARIN ŠIPIĆ, RK NEXE
8. ŽELJKO MUSA, SC MAGDEBURG
9. IGOR KARAČIĆ, RK VARDAR
10. DOMAGOJ DUVNJAK, THW KIEL
11. MARKO MAMIĆ, PGE VIVE KIELCE
12. LUKA STEPANČIĆ, PSG HANDBALL
13. JAKOV VRANKOVIĆ, GRUNDFOS TATABANYA
14. IVAN SRŠEN, RK PPD ZAGREB
15. KRISTIAN BEĆIRI, RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO
16. JOSIP VEKIĆ, RK PPD ZAGREB
17. HALIL JAGANJAC, RK NEXE
18. ANTE GADŽA, RK NEXE

Za kraj moramo reći kako samo nakon nekoliko dana, točnije 14. travnja igra se druga utakmica ponovo sa Srbijom ovoga puta u Zadru u dvorani Krešimira Ćosića s početkom u 20:30 sati.

Foto Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.