Čestitke predsjednika saveza Davora Šukera odličnom rezultatu Mavrovićevih odabranika

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, posjetio je u velikogoričkom hotelu Garden Hill futsalsku reprezentaciju Hrvatske koja je pobjedom u Albaniji (3:0) potvrdila prvo mjesto u kvalifikacijskoj skupini za Europsko prvenstvo 2022. godine, nakon što je već prije osigurala plasman na Euro.

Prvi čovjek HNS-a čestitao je reprezentativcima na odličnim rezultatima i stopostotnom učinku u tekućem kvalifikacijskom ciklusu pod vodstvom novog izbornika Marinka Mavrovića, poželio im nastavak pozitivnog niza u nedjeljnoj utakmici protiv Danske i kraj kvalifikacija u pobjedničkom tonu, ali i puno sreće na europskoj smotri početkom iduće godine. U ime igrača kapetan Franco Jelovčić zahvalio se predsjedniku na svesrdnoj podršci, obećavši i u budućnosti dobre igre i rezultate.

Uz predsjednika HNS-a, Davora Šukera, reprezentativce su posjetili i član Izvršnog odbora HNS-a i predsjednik Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku, Ile Topuzović, odnosno glavni instruktor HNS-a, Petar Krpan, a pozdravnu riječ uputio im je koordinator Boris Durlen.

Izvor HNS

Foto SS YouTube