Cerićani igraju utakmicu protiv koronavirusa

U nogometnom klubu Mladost iz Cerića kao i u svim drugim klubovima diljem Slavonije i Baranje nema natjecanja, nema treninga, a niti okupljanja no to ne sprečava klub, igrače i upravu da ne sudjeluju u sasvim drugačijoj utakmici od onih na koje smo navikli gledati kroz vikende tijekom natjecateljske sezone.

Oglas

Umjesto nastavka iznimno zanimljive borbe protiv jedinog suparnika za ulazak u Prvu ŽNL Nosterije iz Nuštra klub se stavlja na raspolaganje u borbi protiv koronavirusa. Tako je odlukom uprave sva stadionska infrastruktura stavljena na raspolaganje za potrebe karantene i izolacije.

Oglas

U dogovoru sa Mjesnim odborom Cerić sa željom da pomognemo u ovoj teškoj situaciji u borbi protiv nevidljivog neprijatelja COVID-19 stavljamo naše prostorije (svlačionice) na raspolaganje mještanima Cerića za potrebe karantene, osobama kod kojih postoji mogućnost da su oboljeli!! ZA KOGA? ZA CERIC !!! – stoji na FB stranici kluba.

Oglas

Isto tako nesebična gesta predsjednika i legendarnog suca Ivana Nedoklana stiže u vidu pomoći starim i nepokretnim osobama kojima treba pomoć pri nabavci namirnica i potrepština neophodnih za život pa na klupskoj FB stranici možete pronaći i brojeve telefona požrtvovnog volonterskog tima.

Inače je Nedoklan prošle godine dobio povjerenje klupske skupštine za novi mandat, a njegovi dani u klubu u suradnji sa svim ostalim vrijednim ljudima su vrlo plodonosni. NK Mladost se u zadnje vrijeme diže –  osnovane su nove 3 kategorije (limači, juniori, veterani), ulaganja u infrastrukturu u klubu i oko njega su vidljiva, a bila bi prava šteta da u nastavku sezone ostanemo lišeni za veliki, veliki derbi za Prvu ŽNL na kojemu bi bez pretjerivanja bilo debelo preko 1000 gledatelja.

Foto FB Antonio Vrkić