/Čepin danas ima rođendansku proslavu utakmicom protiv Osijeka PRVI PROTIV DRUGOGA NA STADIONU PORED ULJARE
čepin osijek fb

Čepin danas ima rođendansku proslavu utakmicom protiv Osijeka PRVI PROTIV DRUGOGA NA STADIONU PORED ULJARE

Čepin danas slavi velikih, velikih 90 godina postojanja. Rođendan si čestita na najbolji mogući način rezultatima u Trećoj HNL istok gdje drži prvo mjesto, a šlag na torti je gostovanje drugoplasirane momčadi Prve HNL Osijeka. Čestitkama se pridružuje i redakcija Sportala jer je Čepin doista klub za primjer i jedan od najboljeorganiziranijih u regiji.

Proslava 90 godina postojanja nogometnog kluba NK Čepin imat će svoj vrhunac danas u 16 sati kroz nogometnu utakmicu seniorskih ekipa koji su sportski i geografski kroz povijest bili povezani utakmicama, ali i kroz razmjenu igrača u klubovima. NK Osijek će uveličati 90 rođendan nogometnog kluba Čepin pa ovim putem agilna i iznimno kvalitetna uprava kluba poziva sve zaljubljenike da poprate ovaj sportski događaj.

Foto FB Čepin

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.