/Čepin i BSK odigrali vrlo efikasnu utakmicu ČEPIN - BSK BIJELO BRDO 3:3 (1:0)
čepin bsk fb

Čepin i BSK odigrali vrlo efikasnu utakmicu ČEPIN - BSK BIJELO BRDO 3:3 (1:0)

Čepin i BSK odigrali vrlo efikasnu utakmicu.

NK ČEPIN – NK BSK Bijelo Brdo 3:3 (1:0)

U Čepinu je odigrana prava “prvenstvena” utakmica s puno pogodaka, lijepih poteza te taktičkim nadmudrivanjem trenera u prvih 45 minuta koje je ipak pripalo domaćinima rezultatom 1:0, a okrunio ga je nebeskim skokom kapetan Agatić.

Drugo poluvrijeme igralo se otvorenije što je rezultiralo s velikim brojem postignutih pogodaka. Bio je to pravi vatromet pogodaka gdje ih je postignuto čak pet, a u kojima je uživalo 100-tinjak zadovoljnih gledatelja.

BSK je potpuno okrenuo utakmicu kada u tri minute postižu tri zgoditka, ali zeleni ipak sustižu prednost nakon prekrasnog slobodnjaka Krstanovića s nekih 25 metara te lukavim golom borca Goluže.

Ne sjećamo se kada su zeleni primili tri pogotka, ali ni zabili tri, a da Nikolić i Gregić nisu sudjelovali te čekaju odmorni kup u Ivanovcu.

Foto FB

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.