Centrometal i Mursa dvokorakom do polufinala doigravanja

Po dvije utakmice bile su dovoljne Mursi i Centrometalu da izbore plasman u polufinale državnog prvenstva. Bio je to dvostruki dvoboj sjevera i istoka, rezultat je 1:1, među četiri najbolje momčadi u državi otišla je po jedna ekipa iz svake regije.

Nakon što su slavili 3:1 pobjedu u Slavonskom Brodu, odbojkaši iz Črečana su u Nedelišću potvrdili bolju formu i identičnim rezultatom izborili polufinale. Sve je bilo gotovo pa identično kao u Brodu, prvi set Centrometalu, drugi Marsoniji, pa preostala dva društvu iz Črečana.

U Osijeku je Mursa unatoč problemima s ozljedama ponovno s 3:0 slavila protiv Cratisa, ponovno su kao i u Varaždinu protivnici bili jako dobri, pokazali su da su apsolutno zasluženo u doigravanju, no uvijek kad se utakmica lomila Osječani su bili ti koji su bili koncentriraniji.

U polufinalu Centrometal ide na najjačeg mogućeg protivnika, zagrebačku Mladost koja je i domaćin prve utakmice. Mursu čekaju dvoboji protiv Ribola Kaštela. Prve utakmice igraju se 16. travnja, uzvrati tri dana nakon toga, a eventualne treće utakmice igrale bi se 21. travnja.