Carević: “Uz podršku navijača do cilja”

Kako se u Zrinskom nadaju da će sačuvati bodovnu prednost, pa i povećati je, tako u Šibeniku računaju na preokret, pobjedu u Gradskom vrtu i naslov prvaka kojim bi se vratili u elitu. Mario Carević i Roberto Punčec najavili su iz redova Šibenika utakmicu svih utakmica, veliki derbi Prve NL.

“Došli smo do utakmice u kojoj odlučujemo sami o sebi, imali smo fazu prvenstva gdje smo bili u poprilično većem bodovnom deficitu od trenutnog, ali smo vjerovali u uspjeh zbog kvalitete koju posjedujemo i snage zajedništva ove ekipe te ostvarili odlične rezultate na terenu. Maksimalno respektiramo Zrinski, vodeća su momčad prvenstva. Neizmjerno mi je žao što su izvan kadra zbog ozljeda za ovu utakmicu Božić, Cvijanović i Torres no na klupi posjedujemo dovoljno kvalitete koja može nadomjestiti ove izostanke. Smatram da smo bolja i kvalitetnija ekipa, očekujem od svojih “ratnika” da “poginu” na terenu te da uz podršku navijača ostvarimo svoj cilj – povratak u najviši rang!” – rekao je Carević za klupsku stranicu.
Tri su dakle vrlo važna izostanka u redovima Šibenika za ovu utakmicu, Božić i Torres će silno nedostajati u napadačkim akcijama, dok igrač Osijeka na posudbi u Šibeniku Ivan Cvijanović igra svoju najbolju sezonu karijere, jedan je od ključnih kotačića šibenskog stroja, ali nažalost neće se ovaj put prezentirati na Gradskom vrtu.
“Velika utakmica za nas, ekipa je maksimalno motivirana i svjesna što pobjeda donosi. Podrška navijača nam je od neizmjerne važnosti, to nam daje dodatnu snagu za ovu utakmicu kao i kroz cijelu sezonu. Domaćin je kvalitetna ekipa, ali vjerujem u pobjedu i donošenje trofeja u Šibenik!” – rekao je Roberto Punčec, iskusni prvotimac momčadi sa Šubićevca.
Prava vojska navijača stiže iz Šibenika u Osijek, prema svim najavama Funcuti će srušiti svoj rekord kad su gostovanja u pitanju, bit će ih više nego na prošlogodišnjem finalu Kupa na Rujevici. Osim toga, HNK Šibenik je i na svom stadionu organizirao gledanje utakmice za one koji ne mogu put Slavonije. Prava euforija vlada u Šibeniku, svi s velikim nestrpljenjem čekaju tu nedjelju!