Capak donio radosnu vijest sportašima

Konačno smo dočekali bitniju i važniju vijest vezanu za sport i sportaše iz Nacionalnog stožera. Krunoslav Capak je u obraćanju javnosti otkrio da se od danas smiju koristiti svi tereni na otvorenom, pomaknu granicu okupljanja broja osoba na jednom mjestu na 40 pa time otvorio prostor za obavljanje treninga i kolektivnih sportova svih klubova koji ne spadaju samo u I. ili II. kategoriju.

Oglas

Od 13.svibnja će se moći koristiti i zatvoreni sportski objekti (teretane, fitness centri, dvorane…), a od 18.svibnja u potpunosti i bazeni no sve skupa pod ograničenim uvjetima i poštivanjem osnovnih epidemioloških mjera i pridržavanja socijalne distance bez mogućnosti bliskog kontakta u svlačionicama, tuširanja itd.

Oglas

Za većinu naših klubova koji se bave kolektivnim sportovima ova je vijest ipak stigla prekasno jer su natjecanja prekinuta i zaključena pa nema prevelikog smisla trenirati punom parom bez cilja i utakmica vikendom, ali cilj je svakako vraćanje zapuštenih sportskih organizama u normalno stanje te pred priprema za narednu natjecateljsku sezonu.

Oglas

Foto SS YT