Čak 140 polaznika Naškovog kampa

Nakon 5 sadržajno bogatih dana, završio je veliki petodnevni besplatni kamp za mlade nogometaše u organizaciji NK NAŠK-a u Našicama.

Bila je to idealna prilika za svih 140 polaznika da se pod stručnim nadzorom zabavljaju kroz razne nogometne aktivnosti i dodatno upoznaju s ovom najljepšom igrom. Prema riječima zadovoljnih organizatora, kamp je odrađen na vrlo visokom nivou, uz zanimljive treninge i vodstvo 2 trenera po selekciji te je postignut primarni cilj kampa i škole nogometa, na najbolji mogući način promovirati nogomet kao zdrav i siguran način bavljenja sportom te potaknuti djecu koja se ne bave sportom da se priključe za vlastitu dobrobit.

Cijelo vrijeme kampa je bila osigurana nazočnost dežurnog fizioterapeuta i organizator je i na taj način pokazao da je sigurnost djece na prvom mjestu, a poslije svakog treninga za djecu su bile osigurane “grickalice” i sokovi te je spontano nogometno druženje najmlađih nastavljeno do mraka. Zadnji dan kampa polaznici su dobili diplome, a organizirana je i večera za sve polaznike. Kišno vrijeme je malo poremetilo ovaj hvalevrijedan događaj ali organizatori su se potrudili i premostili i ovu prepreku te je dodjela diploma i večera obavljena u prostorijama kluba.

Ovo je bio još jedan dokaz kako u Našicama pušu neki novi, bolji vjetrovi i ako tako nastave, ne moraju se bojati za budućnost kluba.