/Caffeteria Sjenjak osvojila Orion SPEKTAKLOM ZAVRŠEN DRUGI ORION!
sjanjak orion fb

Caffeteria Sjenjak osvojila Orion SPEKTAKLOM ZAVRŠEN DRUGI ORION!

Završen je ljetni malonogometni turnir koji MNK Aurelia Futsal organizira već drugu godinu u nizu nakon što ga grad Vinkovci nisu imali dugih devet godina. Da ovo nije samo još jedan od običnih ljetnih turnira dokazuje nam i činjenica da je ukupno bilo 48 prijavljenih ekipa, od kojih čak 21 seniorska. Gotovo svakog dana preko osam odigranih utakmica s preko 40 postignutih pogodaka svakoga dana. Sve su kategorije bile podijeljene u skupine, pa se prvi tjedan igrala grupna faza, a svaka pobjeda označavala je korak bliže ka plasmanu u knock-out fazu.

Već nakon prvog tjedna, započela su prva četvrtfinala, onih najmlađih, pionira. Nakon toga, s knock-out fazom su krenuli kadeti, veterani, i na kraju seniori. Nakon 12 večeri turnira, nakon preko 100 odigranih utakmica, nakon preko 500 postignutih pogodaka, sve se svodilo na tu posljednju, finalnu večer, kada saznajemo tko je osvajač ovogodišnjeg Orion Futsal Cup-a. Prvo su na teren izišli pioniri, u napetoj utakmici, rezultat na kraju regularnog vremena je bio 2:2 te su šesterci bili ti koji su odlučili pobjednika. Ekipa Vođinci bila je sigurna u sva tri navrata, dok su Dalas Automobili promašili posljednji šesterac i time omogućili pobjedu ekipi Vođinci.

Sljedeća utakmica bila je polufinale seniora, gdje je ekipa Auto Drago postigla 7 pogodaka ekipi Univerzal Šid i time postala finalist. Zatim su na red došli finalisti kadeta. Još jedna utakmica puna preokreta, ali CB Korner ipak je bio bolja ekipa i osvojio prvo mjesto!
Nakon toga, Caffeteria Sjenjak pobjedila je u polufinalu i plasirala se u finale gdje ih čeka Auto Drago. Još jedno finale, ovaj put veteransko gledali smo tu noć, gdje je u odličnoj utakmici ipak bila bolje ekipa Futsal Team Doborovci. Prije finala, bila je utakmica za 3. mjesto gdje su nakon penala, bolji bili Plavo Bijeli Otok. Time smo došli do finala.

Prije same utakmice, gledali smo profesionalni light-show, prozivanje igrača i razne druge efekte kako bi ovu noć pamtili! Nakon što je ekipa Caffeteria Sjenjak imala prednost 2:0, Auto Drago izjednačava rezultat, ali manjak koncentracije dovodi ekipu Caffeteria Sjenjak u vodstvo od 3:2 te su tim rezultatom postali novi osvajači Orion Futsal Cup-a. Veliko hvala i vama dragi gledatelji što ste svakog dana punili tribine do posljednjeg mjesta te navijali i bodrili svoje ekipe. Vidimo se i sljedeće godine, u još većem broju!

U15
🎯 Najbolji strijelac: Josip Horvat
👐 Najbolji vratar: Miron Kobašević
🎖 Najbolji igrač: Mario Živković

🥇 1. mjesto: Vođinci
🥈 2. mjesto: Dalas Automobili
🥉 3. mjesto: Aroma Bradić

U17
🎯 Najbolji strijelac: Karlo Morovičanin
👐 Najbolji vratar: Ivan Petrović
🎖 Najbolji igrač: Romeo Sušac

🥇 1. mjesto: CB Korner
🥈 2. mjesto: CB Chicago
🥉 3. mjesto: Krug Ivankovo

Veterani
🎯 Najbolji strijelac: Ivo Bošnjak
👐 Najbolji vratar: Rudolf Majnović
🎖 Najbolji igrač: Nermin Mujčić

🥇 1. mjesto: Futsal Team Doborovci
🥈 2. mjesto: Za Sve
🥉 3. mjesto: InterpreTour

Seniori
🎯 Najbolji strijelac: Marin Ležaić
🏆 Najbolji mladi igrač: Dario Storjak
👐 Najbolji vratar: Dominik Jelinić
🎖 Najbolji igrač: Jovan Lazarević

🥇 1. mjesto: Caffeteria Sjenjak
🥈 2. mjesto: Auto Drago
🥉 3. mjesto: Plavo Bijeli Otok

Foto FB Orion

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.