/Burić najavljuje da u Osijek dolazi po pobjedu U NEDJELJU VELIKI DERBI NA GRADSKOM VRTU
damir burić hajduk

Burić najavljuje da u Osijek dolazi po pobjedu U NEDJELJU VELIKI DERBI NA GRADSKOM VRTU

U nedjelju se na Gradskom vrtu igra jedna posebna utakmica, veliki derbi u kojem će Bijelo plavi ugostiti Majstore s mora. Uvijek su to utakmice koje privlače posebnu pažnju, a ovoga puta posebno jer oba takmaca imaju visoke ambicije, želja je i Bijelo plavih i Bilih izboriti vizu za kvalifikacije Lige prvaka, a u takvoj situaciji svaki je bod bitan, a posebice oni u međusobnim ogledima.

Hajduk ima priliku u Osijeku zasjesti na vrh prvenstvene kolone nakon četiri godine, za to mu je dovoljan bod s obzirom da je susret Rijeke i Dinama odgođen za prosinac zbog europskih obveza ove dvije momčadi. Bez obzira na to što je bod dovoljan, strateg Hajduka Damir Burić ne bi bio zadovoljan takvim ishodom.

Osijek smo analizirali, gledali. U zadnjim utakmicama otkako je ispao iz EL vidi se da imaju kvalitetu. Sve utakmice protiv Dinama, Rijeke mogle su ići u svim smjerovima. Završile su neriješeno, no mogli su ih i pobijediti, ali i izgubiti. Neugodan su i dobar protivnik. Znamo što nas očekuje tamo – rekao je trener Hajduka Damir Burić te na pitanje bi li bio zadovoljan bodom u Osijeku odgovorio – “ne bi”!

Naravno da bodom ne bi bili zadovoljni niti u Gradskom vrtu jer Osijeku treba pobjeda za punjenje svlačionice samopouzdanjem, ali i za hvatanje bodovnog priključka s vrhom HNL-a.

Podijeli
  •  
  •  
  •