Bulat obavio prozivku u Velikoj

Nogometaši Papuka iz Velike krenuli su s pripremama za proljetni dio sezone u Međužupanijskoj ligi Slavonski Brod – Požega. Prozivku su pozdravnim govorima otvorili predsjednik Josip Solić, dopredsjednik Dražen Kljajić te tajnik kluba Valentin Raguž, nakon čega je glavnu riječ preuzeo trener Ante Bulat.

Oglas

Kadar veličkog četvrtoligaša ostao je bez većih promjena, još uvijek se radi na popunjavanju kadra a kako nam je Bulat rekao zapeli su na najvažnijoj poziciji u momčadi.

Oglas

– Krenuli smo s pripremama, dogovorili smo pripremne utakmice kroz koje ćemo kontrolirati stanje momčadi sve do Županijskog kupa koji će nam biti i generalka uoči početka borbe za bodove. Što se tiče igračkog kadra u potrazi smo za vratarom jer nam je sjajni mladi golman Sivonjić nažalost otišao, dosta nas to remeti ali vjerujem da ćemo uspješno odraditi i taj dio. Pokušavamo pronaći još nekoliko mladića koji žele igrati seniorski nogomet, smatram da je to za njih dobar put, najbolji primjer je Ronaldo Hodak koji u Slavoniji vrlo vjerojatno ne bi igrao za seniore, a juniore je prerastao. Upravo taj profil je ono što tražimo, vjerujemo da je dobra priča i za igrače i za njihove klubove da ti dečki igraju seniorski nogomet na ozbiljnoj razini. Što se tiče cilja za proljeće on je jednostavan, osigurati ostanak što prije i razvijati igrače i igru te se spremati za sljedeću sezonu – za Sportalo je rekao trener Papuka Ante Bulat.

Oglas

Papuk je jesen završio kao dvanaesta momčad lige sa velikom prednosti u odnosu na već pomalo otpisanu Budainku, no bodovno poravnat s Jakšićem i sa tri boda minusa u odnosu na Mladost iz Sibinja, a proljetni dio sezone otvaraju domaćim ogledom protiv Slavonca iz Nove Kapele.