/Budućnost bez opuštanja i dalje niže pobjede u 2.ŽNL NS Županja U OVOME KOLU SUSRELE SU SE MEĐUSOBNO 4 VODEĆE MOMČADI
sloga račinovci

Budućnost bez opuštanja i dalje niže pobjede u 2.ŽNL NS Županja U OVOME KOLU SUSRELE SU SE MEĐUSOBNO 4 VODEĆE MOMČADI

Budućnost je uvjerljivim teniskim rezultatom pokazala da će ju teško tko zaustaviti u pohodu prema naslovu najbolje momčadi 2.ŽNL NS Županja.

Rezultati:

Sloga Š-Sloga R………….……. ..1-5

Posavac-Graničar 2 …………….2-1

RAŠK –Srijemac..………..…….. 2-3

Budućnost–Županja 77..…… 6-2

Sloga Š-Sloga R 1-5 (0-2) Suci:Vrtarić-Ešegović-Kopčalić Dva zgoditka Luke Vladić i po jedan Mate Džombić i Josipa Vladić te autogolom domaćeg igrača gosti su postigli 5 zgoditaka na susretu a jedini zgoditak za domaćina postigao je Mato Skejo. Tri opomene domaćim i dvije gostujućim igračima

Posavac-Graničar 2 2-1(2-0) suci:Bjelopavlović-Miličić-Filipović Zgoditcima Gigovića i Lešića domaći dolaze u prednost a zgoditak za goste postigao je Ilija Gagulić što je i konačan rezultat utakmice. Dvije opomene domaćim igračima.

RAŠK –Srijemac 2-3(2-0) suci:Panić-Spajić-Mihalj Za domaćine strijelci su bili Pezerović i Močević a za goste dva zgoditka Kristijana Živanović i jedan Ismara Sinanović za preokret i pobjedu gostujućeg Srijemca. Dvije opomene domaćim i dvije gostujućim igračima.

Budućnost-Županja 77 6-2(2-1) sudci:Lešić-Filipović-Jakšić Tri zgoditka za domaćine postigao je Kovačić,dva Barbarić te jedan Kusanić,,a zgoditke za goste postigli su Ilišević i Tuzlak. Jedna opomena gostujućem igraču.

TABLICA:

1.Budućnost……….…..48

2.Posavac ………………42

3.Graničar 2……………33

4.Županja 77……………32

5.Sloga R…….……..……27

6.Srijemac…….…………21

7.Sloga Štitar……..……..8

8.RASK………………..….…1

U 19.kolu s početkom u 18,00 sati sastaju se:

Srijemac-Sloga Š

Graničar 2-RAŠK-subota

Sloga R-Budućnost

Županja 77-Posavac

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.