/U Budrovcima će se igrati prvi memorijal za Igora Kedačića PROMETNA NESREĆA POČETKOM GODINE ODNIJELA JE MLADI ŽIVOT
kedačić fb slavonija

U Budrovcima će se igrati prvi memorijal za Igora Kedačića PROMETNA NESREĆA POČETKOM GODINE ODNIJELA JE MLADI ŽIVOT

U Budrovcima će se održati prvi memorijalni turnir za tragično preminulog Igora Kedačića čime će njegovi najbliži sportski prijatelji pokušati sačuvati uspomenu na mladog i prerano preminulog sportaša. Sudioinici prvog memorijala su Ratar, Mladost, Slavonija i Dračice.

plakat kedačić

Igor je prve nogometne korake napravio u Đakovu u Croatiji. Tada mu je trener u školi nogometa bio Nikola Župan. Kao senior je igrao u NK Slavonija Budrovci do 2016. kada je otišao u NK Ratar Piškorevci odigravši jednu sezonu. Kada je Slavonija ispala u niži rang odlučio se vratiti u Budrovce kao trener i igrač gdje je odigrao nekoliko utakmica, ali se ubrzo ipak vraća nazad u Ratar gdje je 28.veljače ove godine vraćajući se s treninga kao suvozač doživio prometnu nesreću i poginuo.

igor kedačić

Prenosimo post sa stranice NK Slavonija:

“Dobri ljudi moraju umrijeti, ali smrt ne može ubiti njihova imena“, poslovica je čije značenje uviđamo tek kada izgubimo nekoga dobroga iz svoje okoline. Jednu takvu dobru osobu izgubili smo mi prije gotovo pet mjeseci kada je u prometnoj nesreći poginuo naš Igor.

Igor je osoba o kojoj ne treba puno pričati, za njega govore njegova djela koja je činio kao nogometaš, kao sportski djelatnik, kao vatrogasac, kao istaknuti član zajednice koji je uvijek bio tu kada nekome treba pomoći.
Igora više nema, ali kao što poslovica kaže: „smrt ne može ubiti njegovo ime“. Njegovo ime živjet će dok živimo mi koji smo poznavali Igora i koji možemo posvjedočiti kakav je on bio čovjek.

Kako bismo se prisjetili Igora i svega što je on napravio, prvenstveno za naš nogometni klub, odlučili smo od ove godine pokrenuti Memorijalni turnir Igor Kedačić te se nadamo kako će ovaj turnir postati tradicionalni i održati se još puno puta.

Uz domaću “Slavoniju” na ovome turniru sudjelovati će još i ŠNK “Ratar” Piškorevci (klub u kojemu je Igor odradio svoje posljednje nogometne korake), NK „Dračice“ Đakovo i NK „Mladost“ Satnica Đakovačka.

Turnir je na rasporedu 3. i 4. kolovoza, a ovim putem pozivamo sve zainteresirane da dođu pogledati turnir i na taj način odaju počast Igoru, jer to je najmanje što svi zajedno možemo učiniti.

😇🙏

Foto FB Slavonija Budrovci

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.