Budrovačka Slavonija s novim trenerom krenula u pripreme

U nedjelju, 06. veljače, Slavonija iz Budrovaca krenula je s pripremama za proljetni dio sezone u 2. ŽNL NS Đakovo. Budući da je nekoliko kola prije kraja jesenskog dijela došlo do rastanka između kluba i dotadašnjeg trenera Nikole Salopeka, klub je reagirao i na trenersku poziciju doveo novo ime. Radi se o Ivanu Petroviću, bivšem prvoligaškom vrataru koji je momčad iz Budrovaca vodio već u nekoliko navrata. Ove je sezone radio u stručnom stožeru Igora Totha u Đakovo Croatiji, gdje je vodio brigu oko vratara. Petrović je vrlo dobro upoznat sa situacijom u klubu, ali je i veliki optimist oko opstanka u ligi.

Oglas

Prvom se treningu odazvalo 18 igrača uz nekoliko opravdanih izostanaka, a velikih promjena u igračkom kadru u odnosu na jesen nije bilo. Momčad su napustila dvojica nogometaša koja su zbog male minutaže otišla u klub iz Đurđanaca. Plan je u pripremnom periodu treninge odrađivati na igralištu u Budrovcima, ali i u dvorani Osnovne škole Budrovci. Momčad trenera Ivana Petrovića očekuju četiri pripremne utakmice:
Slavonac Đurđanci 13.02.
Omladinac Selci Đakovački 20.02.
Torpedo Kuševac 27.02.
Šokadija Strizivojna 06.03.

Oglas

Nije isključeno odigravanje još koje prijateljske utakmice srijedom, ali to će ovisiti o procjeni trenera Petrovića.
Svi u klubu smatraju da je trenutna pozicija na tablici daleko od onoga što ova momčad može. Cilj Slavonije ovog proljeća je dokopati se sredine tablice, te dobiti kostur ekipe kako bi od ljeta opet bili konkurentni u borbi za vodeće pozicije.
Slavonija je jesenski dio sezone završila na 12. poziciji s 13 osvojenih bodova. U prvom kolu proljetnog dijela prvenstva, Budrovčani će gostovati u Koritni kod Sloge koju su jesenas na svom terenu svladali s 5:2.

Oglas