/Budainka i BONK igraju za naslov prvaka i plasman u 2. ŽNL centar BPŽ BUDAINKA NAKON DERBIJA IMA JOŠ DVA SUSRETA, A BONK SAMO JEDAN
budainka bonk

Budainka i BONK igraju za naslov prvaka i plasman u 2. ŽNL centar BPŽ BUDAINKA NAKON DERBIJA IMA JOŠ DVA SUSRETA, A BONK SAMO JEDAN

Zanimljivo je i u nižim Županijskim nogometnim ligama u Brodsko posavskoj županiji, pa se tako danas igra derbi prvenstva Treće lige u skupini centar u kojem će drugoplasirana Budainka Kolonija ove subote, 14. svibnja od 17 sati na svom terenu ugostiti vodeći BONK iz Bebrine koji ima 4 boda više, ali i jednu utakmicu više.

U slučaju pobjede Budinka Kolonija bi se BONK-u približila na bod zaostatka te do kraja prvenstva ima dvije utakmice. Prvo im slijedi gostovanje u Gornjim Andrijevcima kod ASK-a koji je posljednji na ljestvici, dok će na domaćem terenu nakon toga u posljednjem kolu biti domaćini Posavcu iz Kaniže koji se nalazi u donjem dijelu tablice. S druge strane BONK iz Bebrine nakon gostovanja na Budainci ima još samo domaću utakmicu na svom terenu protiv Omladinca iz Ciglenika, dok u posljednjem kolu neće igrati budući je Gaj iz Zbjega odustao od natjecanja. Stoga bi moguća pobjeda Budinka Koloniji donijela realne izglede da se domognu 1. mjesta i povratka u Drugu ŽNL – centar.

Prošle jeseni u Bebrini je dvoboj između BONK-a i Budainke Kolonije završio bez pobjednika 3:3, dok treba reći da je momčad iz slavonskobrodskog zapadnog dijela grada još uvijek bez poraza u prvenstvu te u klubu to žele i zadržati. 

Podijeli
  •  
  •  
  •