BSK slavio protiv Kutjeva u Dalju

Gostovali su Zeleni kod drugoligaša u Bijelom Brdu, tradicionalnog i dugogodišnjeg suparnika u prijateljsko-pripremnim ogledima i doživjeli visok poraz. BSK je dan ranije imao susret s Dinamom 2 na premijeri drugoligaškog natjecanja te doživio poraz od 3:0. Bili su Bjelobrđani prilično oslabljeni u Zagrebu pa je treneru Steinbruckneru ovo bila idealna prilika dati onima na koje vjerojatno računa u nastavku natjecanja minutažu i provjeriti njihovo stanje, a zbog administracije ili žutih kartona nisu mogli konkurirati za susret u Kranjčevićevoj.

S druge strane Kutjevčani oslabljeni neigranjem nekolicine prvotimaca i s nekoliko igrača na probi nisu najbolje reagirali u otvaranju susreta pa su domaćini poveli već u 15 minuti s 3:0. Nakon pretrpljenog početnog šoka i ulaska iskusnog Ante Budimira Zeleni uspostavljaju ravnotežu pa se do završnice susreta igrala ravnopravna utakmica u kojoj su gosti stvorili nekoliko lijepih prigoda te jednu preko Banića i realizirali.

Imali su i Žuto-plavi prigoda za povećanje vodstva pa su još dvije pred sam kraj susreta realizirali za konačnih 5:1. Uvjetni domaćin, jer se igralo na stadionu u Dalju na kraju je zasluženo slavio u zanimljivoj utakmici u kojoj su oba takmaca težila nadigravanju.

BSK – Kutjevo 5:1 (Popović 2, Gagula, Trivyzas, Dubravac/Banić)

BSK: Đilas, Periša (Vuksan), Majtanić, Mitrović, Dizdar (Alvarez), Mišić, Gagulić, Trivyzas, Popović, Dubravac, L. Mihaljević

Trener Denis Krstanović

Kutjevo: Jurgan, Bandalo, Stojanac, Nemec, Zec, Majstorović, Karačić, Krizmanić, Banić, Majetić, Smojvir, još su igrali: A.Budimir, Hora, Samaržija, Zapalac, Bunčić

%d blogeri kao ovaj: