BSK šesticom potvrdio naslov prvaka

Ono što se znalo još od derbija s Mursom proteklog je vikenda dobilo i službenu potvrdu, naslov prvaka Lige Nogometnog središta Osijek osvojili su nogometaši BSK-a iz Beketinaca.

Oglas

Da bi matematika bila jasna dva kola prije kraja BSK-u je pomogao Gibarac koji je na svom terenu pobijedio Mursu koja je pak sigurno drugoplasirana i ide u kvalifikacije s pretposljednjom momčadi 2. ŽNL  tako da je sve jasno s obzirom da je i jasno da je Brijest posljednja momčad lige. BSK je titulu osigurao sa stilom, šest komada spremili su u mrežu upravo posljednjeg Brijesta, od toga dva je postigao Mihael Mihić, a po jedan Mario Pranješ, Luka i Mario Hnatek te za kraj Matej Brtan.

Oglas

Oglas

Damir Vuković donio je prednost Mursi na gostovanju u Martincima, no završnice su protekle u znaku Gibarca, u prvom dijelu u njoj su došli do poravnanja preko Filipa Stantića, a isti je igrač u samoj završnici nastavka, u 89′ pogodio i za preokret i vodstvo svoje momčadi koje je u sudačkom dodatku u konačnih 3:1 pretvorio Bruno Kordić. Laslovo i Sravaš dijele mjesto na ljestvici s istim brojem bodova, u tom stilu su odradili i međusobni ogled i remizirali s po jednom loptom u svakoj mreži. I u ovom susretu zanimljive stvari događale su se u završnim minutama, u 42. strijelac za vodstvo Laslova bio je Silvije Lukić, a tri minute prije završetka utakmice na 1:1 s bijele točke poravnava Kristijan Bačani.