BSK s devetoricom do boda protiv vodeće momčadi 2. HNL

Veliki bod osvojili su nogometaši BSK-a na gostovanju u Sigetu kod vodeće momčad 2. HNL Hrvatskog Dragovoljca. Velik je bod već zbog činjenice da je osvojen na gostovanju kod lidera, a kada se tomu doda da je BSK završnicu igrao s dva igrača manje plijen iz Zagreba dobiva dodatnu težinu.

H. DRAGOVOLJAC – BSK 1:1

ZAGREB – ŠNC “Stjepan Spajić”. Vrijeme poluoblačno. Teren dobar. Gledatelja: 200. Sudac: Ante Jurić (Split).

Strijelci: 0:1 Čikvar (17), 1:1 Majstorović (82.-11m).

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić, Rubić (od 80. Cancar), Majstorović, Ernst, Amoateng (od 61. Martinez), Viduka (od 80. Oreč), Valentić, D. Horvat (od 61. Perić), Pasariček (od 88. Zoungrana), Tipurić, Crnčević.

BSK: Đilas, Aleksić (od 79. L. Mihaljević), Raguž, Muženjak (od 79. M. Horvat), Gbane, Čikvar, Dabro (od 88. Mitrović), Dalić, Gavrić, Vuksan (od 61. Alvarez), Mišić.

U 17. minuti Čikvar je donio prednost momčadi Tomislava Steinbruchnera koju su velikom borbom i zalaganjem svih aktera brižno čuvali sve do same završnice. Upravo je strijelac Čikvar u 76. minuti zaradio drugi žuti karton, a kada je isto učinio i Mišić bilo je jasno da će biti do kraja teško očuvati prednost. Minutu nakon drugog crvenog kartona Dragovoljac je dobio i priliku s bijele točke što je Majstorović pretvorio u 1:1. Do kraja su iznimnom borbom Žuto-plavi uspijevaju sačuvati bod i potvrditi da su ove sezone zaista kvalitetni i da trenutno 7. mjesto nije niti malo slučajno.

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.