BSK projurio i kroz Sarvaš - SPORTALO

BSK projurio i kroz Sarvaš

Liga Nogometnog središta Osijek u BSK-u ima apsolutnog vladara, momčad iz Beketinaca za sada lakoćom preskače sve prepreke, pa i one najteže poput gostovanja kod uoči utakmice drugoplasiranog Sarvaša. U 12. minuti Mario Pranješ donio je prednost BSK-u koju su brižno čuvali do same završnice kada s dva pogotka pobjedu “kapari” Mihael Mikić. O domniaciji BSK-a svjedoči i pogled na ljestvicu strijelaca gdje Beketinčani imaju čak tri igrača među četiri najbolja, listu predvodi Ante Pufler sa 8 golova, Mikić ima dvamanje, a Pranješ je na četiri koliko ima i prvi topnik drugoplasirane Murse Antun Rupčić.

Zlatko Koščević i društvo nisu doživjeli stravu u Ulici Brijestova iako nisu bili daleko, spasili su se desetak minuta prije kraja. Povela je Mursa sredinom prvog dijela golom upravo Antuna Rupčića, no fenjeraš se ne predaje i u 60. minuti golom Marija Lovrića dolazi do poravnanja. David Lipovac je zaradio posebnu premiju od predsjednika kada je u 80. minuti ponovno doveo Mursu u vodstvo, a društvo s Mačkamame ju je ovaj put sačuvalo iako je samu završnicu igralo s dva igrača manje.

U dvoboju Gibarca i Laslova podijela bodova, već u 9. minuti domaćina u vodstvo dovodi Filip Stantić, a 13 minuta nakon toga konačni rezultat postavio je Marko Đunda.

SLOBODAN: NK Goleo
Sarvaš:                             NK Sarvaš                NK BSK               0 : 3
Brijest:                              NK Brijest                NK Mursa           1 : 2
Čepinski Martinci:            NK Gibarac ’95        NK Laslovo ’91   1 : 1

Parovi 8. kola:

SLOBODAN: NK Brijest
Beketinci:                    NK BSK                NK Laslovo ’91
Čepinski Martinci:       NK Gibarac ’95    NK Mursa
Dopsin:                       NK Goleo             NK Sarvaš

 

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.