/BSK i Međimurje podijelili bodove, Belišće teško do bodova u Antinu DERBI KOLA U BIJELOM BRDU ZAVRŠEN BEZ POGODAKA, BELIŠĆE SLAVILO U ANTINU
belišće

BSK i Međimurje podijelili bodove, Belišće teško do bodova u Antinu DERBI KOLA U BIJELOM BRDU ZAVRŠEN BEZ POGODAKA, BELIŠĆE SLAVILO U ANTINU

U derbi susretu 17. kola 3. HNL Istok između BSK-a i Međimurja nije bilo pogodaka. Trener domaćih Davor Rupnik je rekao za Sportalo:

Po očekivanju tvrda i čvrsta utakmica, Međimurje je po imenima sigurno najjača ekipa u ligi. Imali smo i mi i oni nekoliko šansi, po teškom terenu smo dobro trčali i svi su na kraju zadovoljni suđenjem, nema nikakvih repova. Svatko voli pobijediti no ovaj rezultat je realan.

belišće međimurje

Mladost iz Antina danas je pružila odličan otpor Belišću, trener gostiju Ivica Grnja zadovoljan je prije svega pobjedom u današnjem susretu:

Ovo na čemu smo danas igrali najbolje je za posaditi kukuruz, od travnjaka nije ostalo ništa. Mi smo odigrali dobro koliko se moglo na takvom terenu, promašili smo 8 stopostonih prilika, ali srećom bodovi su tu, i to je najvažnije. Domaćin je bio nevjerojatno napaljen, dobili su 7 žutih kartona, a trebali su još pet. Moji dečki su se malo i preplašili kada su vidjeli kakvi se startovi dešavaju na ovakvom terenu. 

Antun Andričević, trener Mladosti unatoč porazu nije nezadovoljan:

– Ovo je za nas napredak, poveli smo iz prekida, dobili pogodak iz prekida i za 1-1 i za 2:1. Po meni su oni bili bolji baš za taj jedan gol. Mi smo zadovoljni, iako smo izgubili što nikada nije dobro. Dolaskom, tj. stjecanjem prava igranja još četvorice igrača, mislim da ćemo se još dodatno podići i odigrati kvalitetnu polusezonu.

antin belišće

Ljestvica 3. HNL Istok nakon kompletiranog 17. kola:

3 hnl tablica

Podijeli
  •  
  •  
  •