BSK i Slavonija u srijedu u finalu Kupa

U srijedu s početkom u 18,00 sati na novouređenom stadionu Tribalj u Čaglinu BSK iz Buka i požeška Slavonija odigrat će finale Županijskog nogometnog Kupa.

Oglas

Bit će to 23. finale Kupa Nogometnog saveza Požeško slavonske županije, po drugi put u njemu će snage odmjeriti Slavonija i BSK, prvi put bilo je to u sezoni 1998/99. kada je tadašnji BSK Bazinaturs u Požegi slavio s minimalnih 1:0. Nakon toga BSK je još jednom igrao finale, no te 2001. godine Kamen Ingrad je bio prejak i slavio je s uvjerljivih 6:2. S druge strane Slavonija je vladar ovog natjecanja, osvojila ga je čak 10 puta, dva puta više od Slavije s kojom se na tronu izmjenjuje još od sezone 2002/03.

Oglas

Iako je u jednoj utakmici sve moguće, Požežani su veliki favorit u ovom susretu, danas je Slavonija zaista odlično posložena momčad sa isto tako posloženom igrom koja donosi rezultate. Bučani su u 1. ŽNL nevjerojatno dominantni, jednostavno nemaju nikakvu konkurenciju i to bi im mogao biti problem u sutrašnjem finalu. Iako su kroz pripreme odigrali nekoliko jakih utakmica, u polufinalu nadigrali vidovački Dinamo ipak je Slavonija viša razina. Ima u bučkim redovima igrača koji bi i Slavoniji dobro došli, ali ipak kvaliteta je na strani Požežana, no dok je “nula” Bučani su u igri, sigurno se neće predati unaprijed, a ako se i malo igrači Slavonije opuste, neće se dobro provesti na Tribalju.