/BSK i Belišće u Đakovu za trofej FINALE ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG KUPA
slavija belišće 00017

BSK i Belišće u Đakovu za trofej FINALE ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG KUPA

Osječki županijski Kup stigao je do velikog finala, sutra u Đakovu na teren izlaze drugoligaš BSK iz Bijelog Brda i trećeligaš Belišće.

Iako rang natjecanja svakako stavlja BSK u ulogu favorita, Belišće je vrlo kvalitetna momčad koja će i te kako ambiciozno ući u ovaj susret. Belišće igra svoju najbolju sezonu unazad nekoliko godina, a osvajanje Kupa bila bi točka na i za Rupnikovu momčad. BSK je s druge strane nakon dosta godina skupio puno poraza, ali u žestoko drugoligaškoj sezoni to nije neočekivano, i njihova sezona je bez dileme uspješna jer je zadatak ostvaren, u Bijelom Brdu će se i sljedeće sezone igrati drugoligaški nogomet.

Osvajanje kupa bi dakle i jednima i drugima bilo kruna dobre sezone. Iako je borba za trofej sama po sebi pritisak, ne osvajanje ne bi bila nekakva velika tragedija ni BSK-u ni Belišće, pa se nadamo dobrom nogometu, nadigravanju i želji za golom više. Ako će momčadi tako ući u utakmicu Đakovački ljubitelji nogometa sigurno će uživati jer i u jednoj i u drugoj momčadi ima sjajnih nogometaša koji mogu prikazati sjajne poteze.

Na ušminkanom đakovačkom stadionu sprema se pravi spektakl, vrijedi to doći vidjeti!

Image-15

Podijeli
  •  
  •  
  •