Bruno Unušić iz Zrinskog u Sarajevo

Zaista odlična sezona u dresu Zrinskog i borba za titulu do posljednjeg kola učinili su brojne igrače Zrinskog vrlo zanimljivima na nogometnom tržištu, a jedan od ponajboljih svakako je bio Bruno Unušić koji je svoj status i riješio.

Dres Zrinskog Bruno je zamijenio onim BiH prvoligaša Sarajeva na čiju je klupu nedavno sjeo Zoran Zekić. Zekić je u više navrata na Gradskom vrtu uživo pratio Zrinski pa se sigurno dobro uvjerio u kvalitete desnog beka kojeg je sada doveo u svoju momčad.

Unušić je karijeru započeo u Hajduku, zatim je nosio dresove Kustošije i Cibalije, a nakon Zrinskog nosit će Bordo dres Sarajeva kojem će se priključiti kroz nekoliko dana na pripremama u Sloveniji.

Što se tiče ostatka momčad Zrinskog za sada nema puno informacija, koliko je poznato traje potraga za novim trenerom, prvi čovjek u izlogu Dominik Dogan još je uvijek član Zrinskog, a Gazda za njega očekuje poprilično visoku odštetu. Gazda Komak isto tako najavljuje novi pohod na naslov prvaka i povijesni plasman u 1. HNL.