Bruno Krstanović s Čepinom želi vrh 3. HNL

U ovoj dugoj prisilnoj pauzi nastavljamo predstavljati ponajbolje igrače 3. HNL Istok, a ovoga puta idemo do Čepina gdje ćemo upoznati iskusnog Brunu Krstanovića.

Oglas

Bruno Krstanović  rođen je 18. svibnja 1988. u Osijeku gdje je završio Opću Gimnaziju , a zatim i Ekonomski fakultet, magistar je ekonomije, a danas radi kao komercijalni predstavnik u firmi Santini doo.

Oglas

Nogomet sam počeo trenirati s 7 godina u NK Osijeku i prošao sve kategorije, od početnika do seniora, a prošao sam kampove za mlađe reprezentacije u-18 i u-19. U seniorima Osijeka potpisao sam ugovor i otišao na posudbu u tadašnjeg trećeligaša Olimpiju. U tom periodu upisao fakultet i paralelno studirao i igrao za sljedeće klubove – NK Olimpija Osijek, NK Vukovar, NK Grafičar Vodovod i NK Višnjevac, klubove 2.  i 3. HNL . Nakon 4 godine ponovo vraćam u prvoligaša NK Osijek,  a nakon toga se zapošljavam u struci i okrećem NK Čepinu gdje sam već 5 lijepih godina – ispričao nam je Bruno svoj dosadašnji nogometni put.

Koliko si zadovoljan ovosezonskim rezultatima Tothovih trupa?
Oglas

Što se tiče rezultata zadovoljan sam. Pristup s treninga prenosimo na utakmice i to se vidi po tablici. Ušli smo u ovu polusezonu malo lošije, ali se nadamo brzom povratku na zelene terene kako bi naplatili dobro odrađene pripreme.

Nema terena zbog korona virusa, situacija izgleda sve ozbiljnije i ozbiljnije..

Je, situacija oko korona virusa vrlo je ozbiljna kako u svijetu tako i kod nas. Uz sve mjere koje se donose nadam se da će se stvari što prije vratiti u normalu. S obzirom na okolnosti radim od kuće i trudim se održati formu koliko je moguće. Uprava NK Čepina je povodom toga odmah reagirala i u skladu s uputama odgodila sve klupske aktivnosti do daljnjeg.

Ima Bruno rješenje ali i dobru ideju za nogomet i kad nema nogometa..

S klupskim kolegama trenutno nogomet igram samo preko PlayStation #Fifa20 i moram reći da smo dosta dobri u tome pa bi mogli napraviti neki online turnir s dečkima iz drugih klubova. Za kraj samo kratka ali važna poruka – #ostanidoma – riječi su Brune Krstanovića!

Foto: Privatna kolekcija