Bršadin izborio nastup u elitnom županijskom rangu

Nogometni klub Bršadin je i službeno osvajač 2.ŽNL u sezoni 2019/2020. što mu otvara pravo nastupa u elitnom rangu vukovarsko-srijemske županije.  Nažalost kompletan drugi dio sezone se nije odigrao zbog već dobrog poznatog razloga – korona virusa.

Oglas

Prvi dio natjecanja momci iz Bršadina su završili uvjerljivo na prvom mjestu, koje su zaslužili fantastičnim nizom i savršenim učinkom te u 8 kola ostvarili svih 8 pobjeda pa zaokružili izdanje u broju osam s 8 bodova prednosti ispred drugoplasirane Mitnice.

Oglas

Iako su imali veliku prednost u zimskom prijelaznom roku su se dodatno osnažili i doveli veliko pojačanje iz redova trećeligaša  Vuteks-Sloge pouzdanim i dokazanim trećeligaškim igračem Ivanom Ristom koji će svojom kvalitetom zasigurno biti jedno od najboljih mogućih pojačanja za Prvu ŽNL.

Oglas

Dok nije nastupio prekid pripremnog perioda Ivan je već postigao dva pogotka u pripremnim utakmicama te pokazao da će i u Prvoj ŽNL biti velika uzdanica i pojačanje novog županijskog prvoligaša. Ipak je bilo i odlazaka pa su odlazak u ljetnom prijelaznom roku najavili  Kovačević (Borac Bobota), Sušić i Ilinčić (Sloga Borovo Selo), Žarković (Orolik).

Vrijedna klupska uprava na čelu sa predsjednikom Mirkovićem uveliko radi na traženju novih pojačanja, koja su svakako neophodna i potrebna ako se žele zadržati u elitnom rangu županijskog nogometa jer poznato je da je razlika od ranga do ranga velika i da ne treba nespreman dočekati početak natjecanja.

Foto FB Bršadin