Brojni Slavonci i rekviziti slavonskih sportaša za pomoć Palčićima

Aukcija traje do 1.svibnja, uključite se, pokažite suosjećanje i brigu za prerano rođene. Svaka donacija i licitacija pomoći će za kupnju opreme odjela neonatologije u Petrovoj. Akcija Vratimo Palčiće u Petrovu naišla je na sjajan odaziv u što uopće ne treba sumnjati jer ono što Hrvatska ima je jedinstveno, dobro srce kada treba pomoći ugroženima.

Oglas

Jednakom lakoćom kakvom je zabijao odlučujuće penale Danskoj i Rusiji, Ivan Rakitić se odazvao akciji Vratimo Palčiće u Petrovu…. 👍💙

Objavljuje Dinamo – to smo mi u Nedjelja, 26. travnja 2020.

Oglas

Posebnu je pozornost privukao Ante – dječak s Downovim sindromom koji je na aukciju stavio loptu koju mu je potpisao Ryan Giggs, a brojne uplate za taj rekvizit imale su redom istu poruku – lopta ostaje kod Ante pa je Ante sam prikupio krasan novčani iznos za ukupnu cifru više od milijun kuna dok je konačan cilj 4 milijuna.

Oglas

Na aukciji se mogu naći brojni sportski rekviziti, dresovi naših poznatih sportaša tako i slavonskobaranjskih, a brojni treneri i sportaši su se uključili doniravši svoje vrijedne uspomene na stranici VRATIMO PALČIĆE U PETROVU. 

Uključite se nije kasno, stavite u ponudu neki rekvizit, kupite nešto za uspomenu, dignite palac gore i pomognite onim koji si ne mogu sami te onima koji se brinu o malim Palčićima.

Idemo ljudi, vremena imamo i previše, a koja kuna se uvijek nađe za ovakve stvari – sve je dobro dok možemo pomoći, a ne moramo tražiti pomoć!

Foto SS FB Vratimo Palčiće u Petrovu