Brodske Alfe nastupile s tri natjecatelja u Novom Sadu

U Novom Sadu je održan međunarodni ITF Taekwon-do turnir „15. Serbia Open“ na kojem je nastupilo 330 natjecatelja iz 12 država.

Oglas

Brodske Alfe su nastupile sa tri natjecatelja u dobnim kategorijama mlađi kadet, junior i senior te su osvojili tri medalje.

Oglas

LENNY BALAŽIĆ – mlađi kadet . Nastupio je u formama žuti pojas. U osmini finala nadmoćno pobjeđuje dok u četvrt finalu radi protiv odličnog Bugara i gubi podijeljenom odlukom sudaca 3-2 i ostaje bez medalje. Zato u borbama ništa ne prepušta slučaju u svojoj kategoriji -25 kg sve tri borbe dobiva jednoglasnom odlukom sudaca i osvaja zlatnu medalju.

Oglas

LEON ŽAJGAR – senior. U formama crveni pojas u finalu gubi od Grka i osvaja srebrnu medalju. Leon je nastupio u i borbama u kategoriji -58 kg gdje se ovaj put morao zadovoljiti trećim mjestom odnosno brončanom medaljom.

STJEPAN ANDRIĆ – junior. Nastupio je u apsolutnoj kategoriji +75 kg. Na žalost ovaj put nije imao sreću sa ždrijebom i odmah dobiva odličnog Slovenca koji kasnije i osvaja tu kategoriju. U prvoj rundi vrlo izjednačena borba dok u drugoj rundi ipak danak uzima lošija kondicijska spremnost Stjepana i pobjedu zasluženo odnosi slovenski borac.

Brodske Alfe ovaj put je vodio trener Robert Katušić.

Organizacija turnira i gostoprimstvo domaćina je bila na zavidnoj razini što znači da će Alfe i na godinu biti sudionici ovog turnira.