/Briljantni Ivan Horvat ponovo popravio svoj i nacionalni rekord HORVAT JE POPRAVIO REKORD ZA 4 CENTIMETRA I SAD JE ON 5.76 ŠTO GA STAVLJA NA 6.MJESTO MOTKAŠA U SVIJETU OVE SEZONE
ivan horvat yt

Briljantni Ivan Horvat ponovo popravio svoj i nacionalni rekord HORVAT JE POPRAVIO REKORD ZA 4 CENTIMETRA I SAD JE ON 5.76 ŠTO GA STAVLJA NA 6.MJESTO MOTKAŠA U SVIJETU OVE SEZONE

Briljantni Ivan Horvat ponovo popravio svoj i nacionalni rekord.

Ivan Horvat ponovo oduševljava hrvatsku sportsku javnost. Nakon što je nedavno postavio, ustvari popravio svoj i nacionalni rekord, učinio je to ponovo. Beograd je izgleda sretna destinacija za slavonskog atletičara. Ovoga puta Ivan je preletio preko letvice koja je bila na visini od 5.76.

Ovim rezultatom popeo se na šesto mjesto ljestvice svjetskih motkaša u ovoj sezoni. Rekord je srušio u okviru prvenstva Balkana koje se održava uoči Europskog prvenstva (3.-5. ožujka također u Beogradu).

Ovim trendom dizanja forme i rušenja rekorda uz dobar i koncentriran nastup Ivan se može nadati i medalji na velikom natjecanju najboljih europskih motkaša.

Foto Screenshot YouTube

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.