/Briljantni Đurković donio pobjedu Grabovcu! 2. ŽNL BELI MANASTIR
belje

Briljantni Đurković donio pobjedu Grabovcu! 2. ŽNL BELI MANASTIR

U 18. kolu 2. ŽNL Beli Manastir Vardarac se popeo na 2. mjesto, Radnički na 6, Mladost na 7 te polet na 12. mjesto.

Susret između Grabovca i Belja završio je 6:2. Za domaće u 2. minuti pogađa sjajni Đurković, koji je nakon 6 minuta opet bio precizan, a za goste u 31. minuti pogađa Piršl. Nakon odmora u 51. minuti sjajni Đurković opet je zatresao mrežu protivnika, a za goste raspoloženi Piršl opt pogađa u 53. minuti. U 58. minuti za domaće pogađa Ćipurdija, a 10 minuta nakon njega i Crnčec, konačni rezultat 6:2 postavlja briljantni Đurković koji pogađa svoj 4 pogodak.

Utakmica između Mladosti /Č/ i Bratstva završila je rezultatom 2:1. Domaći su poveli u 9. minuti pogotkom Vidovića te na odmor odlaze s vodstvom od 1:0. Nakon odmora za domaće u 61. minuti pogađa Tukera, a u 93. minuti konačni rezultat 2:1 postavlja Marušić Davor iz Bratstva.

Dvoboj između Petlovca i Mladosti /D/ završio je rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici zabio je za domaće Marvin u 88. minuti susreta.

U susretu između Columbusa 2005 i Radničkog konačni rezultat bio je 1:3. Gosti su poveli u 31. minuti pogotkom Kuštre, a minutu nakon njega izjednačuje Đukić. Nakon odmora u 84. minuti pogađa Petak, a 4 minute nakon njega konačni rezultat 1:3 postavlja Hrgota.

U utakmici između Šparte i Vardarca konači rezultat bio je 1:3. Gosti su poveli u 4. minuti golom Uhelja, a 5 minuta nakon njega izjednačuje Vuk. Nakon odmora u 47. minuti za goste pogađa Ferenc, a konačni rezultat 1:3 iz kaznenog udarca postavlja Kuruc.

U dvoboju između Poleta i Dinama rezultat je bio 2:0. U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, a nakon odmora domaći se bude i u 54. minuti Laczo pogađa za vodstvo, a 4 minute nakon njega konačni rezultat 2:0 postavlja Varga.

Susret između Šokadije i Međimurca završio je rezultatom 1:3. Gosti su poveli u 16. minuti golom Đočića te na odmor odlaze s prednosti od 0:1. Nakon odmora u 65. minuti Šekutori pogađa za 0:2, a za domaće u 70. minuti pogađa Bajči konačni rezultat 1:3 postavlja Gelić u 87. minuti susreta.

U 19. kolu odigrat će se utakmice između Šokadije i Grabovca, Međimurca i Poleta, Dinama i Šparte, Vardarca i Columbusa, Radničkog i Petlovca, Mladosti /D/ i Mladosti /Č/ te Bratstva i Belja.

18. 2. žnl bm

Podijeli
  •  
  •  
  •