Brezik ulazi ambiciozno u novu rundu natjecanja

NK Brezik iz istoimenog mjesta je sudionik 2. ŽNL Našice, a nakon što su u sezoni 2021/22 ostvarili plasman na 10. mjesto u novu sezonu ulaze s puno većim ambicijama nego što je samo očuvanje statusa drugoligaša pa se vrijedna uprava kluba uhvatila u koštac s problemima i konkurencijom te se bacila u potragu za novim pojačanjima koja bi trebala donijeti pomak u rezultatskom napretku kluba i ostvarenju ciljeva.

Jedan od njih je definitivno i Dominik Vida (20), mladić koji je svoj nogometni put krčio i gradio od svoje 7. godine kroz školu nogometa nogometnog kluba Našk iz Našica gdje s navršenih 17 godina debitira za prvi sastav Naška u 3. HNL istok na prvenstvenoj utakmici protiv Bedema iz Ivankova. Zbog školovanja 2021. prelazi u redove nogometnog kluba Šipovac, a od sezone 2022/23 branit će boje Brezika.
Imamo dobre uvjete za rad, praktično smo zadržali cijelu momčad na okupu, pojačali smo se mladim igračima, a s Dominikom kojega sam trenirao u mlađim kategorijama u Našku zaokružili smo jednu cjelinu te stvorili preduvjete za dobru i stabilnu ekipu, nadamo se i na duže staze – rekao je za Sportalo potpredsjednik Brezika Valentin Baričević.