Bratstvu i remi dovoljan za povećanje prednosti

Bratstvu je i jedan bod na gostovanju u Črnkovcima donio povećanje prednosti na vrhu 2. ŽNL Valpovo – Miholjac, naravno, zahvaljujući porazu Drave koja je pognutih glava napustila teren u Lacićima. Bratstvo je krenulo dobro, u 11. minuti bilo u vodstvu zahvaljujući Ivanu Plechingeru, no vrlo brzo Viktoriji poravnanje, a pokazat će se kasnije i bod donosi Filip Marković.

Oglas

Podravac je u Moslavini nadigrao Omladinac rezultatom 2:1 iako su i ovaj put prvi do prednosti došli gosti, strijelac je bio Roberto Tomas da bi minutu prije odmora stvari na početak vratio Matej Pavin, a onda u samoj završnici, u 89′ slavlje Podravcu donosi Martin Matoković. Identičnim rezultatom slavila je Viktorija protiv Drave, ali je scenarij drugačiji, domaćin je na odmor otišao s dva gola prednosti koja su mu donijeli Marin Noveski i Dario Kovačević, da bi Drava 10-ak minuta prije kraja preko Denisa Vala smanjila zaostatak, ali to je bilo sve od društva iz Narda, do boda nisu stigli. Puni plijen kao gost osvojila je Dubrava u Rakitovici i to velikim preokretom u završnici. Domaćin je rano došao do prednosti preko Mateja Durmišija koje je bilo aktualno sve do 71. kada Zlatko Bibić poravnava, a onda na scenu stupa Dario Birovljević koji s dva gola odnosi sva tri boda u Ivanovce.

Oglas

Liga za prvaka: 

Oglas

SLOBODAN:       NK “BSK Termia”

Moslavina :           NK “Podravac” (PM)         NK “Omladinac”                 2   :   1

Lacići :                  NK “Viktorija”                   NK “Drava”                         2   :   1

Črnkovci :             NK “Mladost” (Č)              NK “Bratstvo”                     1   :   1

Rakitovica :           NK “Sokol”                       NK “Dubrava”                     1   :   3

U Ligi za ostanak istaknuli su se igrači Ivanova koji su u derbiju začelja uvjerljivo slavili protiv Gata koji je izgubio i posljednju nadu da može do boda u ovoj sezoni. Ivanovo je utrpalo sedam komada, od toga 4 igrač s brojem 4 na leđima Armen Kunić, a niti jedni ni drugi nisu završili utakmicu s 11 igrača na terenu iako isključenja nije bilo. Jedini preostali domaći bod osvojio je Hajdin u golijadi protiv Bočkinaca zahvaljujući isključivo nezaustavljivom Dejanu Kozini koji je postigao sva tri domaća gola. Filip Kupanovac bio je junak pobjede Podravca u Zelčinu, naime, u 88. minuti domaćin je imao vodstvo 2:1, a onda Kupinovac pogađa u 89. za poravnanje, pa odmah u 90. i za potpuni preokret i slavlje svoje momčadi. Satnica se osladila bodovima u Šljivoševcima golovima Frana Dombaja u samom otvaranju te pogotkom s bijele točke Gorana Kuštre u završnim minutama.

Liga za ostanak: 

SLOBODAN:      NK “Beničanci”

Šljivoševci :         NK “Graničar”             NK “Satnica”                      0   :   2

Zelčin :                NK “Zelčin”                 NK “Podravac” (B)             2   :   3

Cret :                   NK “Hajdin”                 NK “Bočkinci”                   3   :   3

Ivanovo :             NK “Ivanovo”              NK “Gat”                            7   :   0