Bratstvo osam komada Belju, Vardarac šest komada Columbusu

Proteklog vikenda Baranjski drugoligaši odigrali su svoje 19 kolo u kojem su Mladost iz Čeminca, Vardarac, Jovan Lazić i Mladost Draž upisali domaće pobjede, dok je Bratstvo jedino slavilo u Kneževu kod Belja. Utakmice između Radničkog i Dinama te Petlovca i Šokadije nisu odigrane.

Oglas

Mladost je na svom terenu svladala Međimureca rezultatom 3-1. Gosti su poveli preko Igora Viljevca koji je mirno realizirao kazneni udarac u prvom dijelu. Domaći su se trgnuli u drugom dijelu, preko Hrvoja Keroveca, Gorana Tukera i Dražena Oroza dolaze do vrijedne pobjede. Vardarac je na svom terenu rutinski slavio protiv Columbusa rezultatom 6-0. Josip Lazar i Dalibor Antolić postigli su po dva pogotka, dok su po jedan dodali Žan Drahotuski i Zvonimir Lendić. Bratstvo je spakiralo osam komada Belju u pola Kneževa. Robert Nospak postigao je četiri pogotka, sa tri ga je pratio Matej Špoljarić, a jedan je dodao Dario Pintar.

Oglas

Jovan Lazić svladao je Polet rezultatom 4-1. Stevan Petrović postigao je tri pogotka, a jedan je dodao Ivan Barun, dok je za goste jedini pogodak postigao Danijel Laczo. Mladost je na svom terenu u Draži rutinski slavila protiv Napretka rezultatom 4-1. Marko Andabak, Domagoj Jagetić, Matej Tadijanović i Dalibor Kučuk postigli su po jedan pogodak, dok je jedini pogodak za goste postigao Alen Mandić.

Oglas