Bratstvo krenulo petardom u obranu naslova, Drava slavila u Đurđevcu

S natjecanjem su počeli i nogometaši u koprivničko-križevačkoj 1. ŽNL. Prošlosezonski je prvak uvjerljivo ušao i u novu sezonu, dok je Drava tri puta vodila i na kraju pobijedila na gostovanju u Đurđevcu.

Oglas

GRANIČAR 2:3 DRAVA

Oglas

U Đurđevcu su prvenstvo otvorili domaći Graničar i nogometaši Drave iz Novigrada Podravskog. Prvi su do prednosti stigli gosti kada je sredinom prvog dijela pogodio mladi Miketić što je bio i rezultat nakon prvih 45 minuta. Domaći izjednačuju početkom nastavka kada je svoju mrežu pogodio gostujući Jurkić, no vrlo brzo Križanović ponovno dovodi Dravu do prednosti. Međutim, domaća se momčad ne predaje i Vorobei u 72. minuti zabija za izjednačenje. Ipak, Vjekoslav Turković pogađa mrežu domaćina i zabija za veliku pobjedu Drave na gostovanju u Đurđevcu.

Oglas

BRATSTVO 5:0 KALINOVAC

Bratstvo je u obranu naslova prvaka krenulo visokom pobjedom na domaćem terenu u susretu s gostima iz Kalinovca. Domaću su momčad do visoke pobjede predvodili Vid Bartolić koji je postigao hattrick, te strijelac dvaju pogodaka Damir Azizi. Kunovčani su ovom pobjedom pokazali kako i u ovoj sezoni imaju šampionske ambicije.