Bratstvo iznenadilo Graničara u Jurovcu, Međimurec razbio Galeba

Kompletirano je 28. kolo Međimurske Premier lige. Ostala su još dva kola do kraja i sa sigurnošću ne znamo tko će ispasti zajedno s Galebom, iako je veliki korak ka spasu napravilo Bratstvo.

Oglas

Oglas

NK BRATSTVO (Ju) – NK GRANIČAR KOTORIBA 2:1

Oglas

Iznenađenje kola priredilo je Bratstvo, koje je na svom terenu svladalo Graničar. Poveli su gosti golom Nikole Golenje u 20. minuti susreta. Leo Vurušić izjednačio je u 71. minuti, a velika i važna tri boda donio je Valentin Cvetković tri minute kasnije.

Nismo imali osam igrača iz raznoraznih razloga. To čak i nije bio problem, nego jednostavno igra. Poveli smo i bili smo dobri, ali smo čekali kraj, a tako se ne pobjeđuje. Nismo išli zabiti još jedan gol. Blagim izrazom, olako smo upropaštavali prilike. Premalo smo tražili tog drugog gola. Domaćin je zasluženo pobijedio, čestitam im na tome. Oni su bili borbeni i htjeli su pobjedu. Mi smo relativno dobro igrali, ali smo čekali kraj, a tako ziheraški ne možemo do pobjede“, jasan je bio Mario Piškor, trener Graničara.

NK MLADOST SVETA MARIJA – NK BRATSTVO (SV) 2:2

Podjela bodova u Svetoj Mariji između dvije jake ekipe. Domaćin je čak i vodio 2:0 pogocima Domagoja Deždeka u 12. i Mihaela Matoteka u 63. minuti. Ipak, Bratstvo se nije dalo smesti i svojom kvalitetom vratilo se u igru. Matej Lesar u 73. minuti je zabio za smanjenje vodstva, dok je četiri minute kasnije u egal sve vratio Vedran Knežević.

NK BSK BELICA – NK DINAMO PALOVEC 0:3

Bespomoćni BSK naletio je na brzi vlak Dinama i jednostavno ostao bez ikakvih mogućnosti za slavljem. Palovčani su poveli već u drugoj minuti preko Krunoslava Gajnika. Na 0:2 je povisio Karlo Baksa pogotkom iz kaznenog udarca. Matija Kolar u 75. minuti dovršio je posao.

NK MEĐIMUREC (DP) – NK GALEB 9:1

Rapsodija Međimurca protiv zadnjeg Galeba. Od devet pogodaka, četiri je zabio Bojan Vručina (34′, 35′, 40′, 41′), dok je dva dodao Patrik Kirić (81′, 86′). Po jedan su zabili Kento Suzuki (21′), Matija Kuhar (77′) i Luka Rodek (84′). Jedini gol za gosta dao je Matija Meznarić u 69. minuti susreta.