Braslav Ostojić: “Jedva čekamo utakmicu, očekujemo veliku pomoć s tribina”

Utakmica desetljeća brodskog nogometa je sve bliže, Marsonia u prvom dvoboju kvalifikacija za 2. HNL dočekuje snažnu momčad Junaka iz Sinja, a atmosfera u gradu se dobro zagrijala, tribine Stadiona uza Savu će biti pune, barem onoliko koliko smiju s obzirom na mjere zaštite od koronavirusa.

Oglas

– Iako je ova velika pauza poremetila ritam i planove momčad je spremna, svi skupa jedva čekamo da konačno krene ta utakmica koju svi ljubitelji Marsonije već jako dugo čekaju. Pripreme smo odradili dobro, dečki su odradili sve što se od njih tražilo, stvarno smo puni samopouzdanja i vjere u sebe. Ne znam treba li pozivati ljude da dođu na stadion, Brod je nogometni grad, a ovo je utakmica kakvu odavno čekamo tako da sam siguran da bi prodali i puni kapacitet stadiona, a kako ne ovih 30% koliko je dozvoljeno. Radije bih pozvao sve koji dođu da nas bodre, ne samo Legiju, da budu 12 igrač, a mi ćemo sigurno vratiti tako da ćemo ostaviti srce na terenu, dati zadnji atom snage da dođemo do našeg cilja – poručio je Braslav Ostojić u najavi utakmice.

Oglas

Protivnik je iznimno neugodan, sigurno imate informacija o njima.

Oglas

– Gledajte, ljudi su dva puta u nizu osvojili 3. HNL Jug, protekle sezone je umjesto njih u viši rang otišla Croatia iz Zmijavaca koja je bila fantastična u 2. HNL, već to je dovoljno jasan pokazatelj da je riječ o odličnom klubu i sjajnoj ekipi. Došao sam do informacija kako igraju, sigurno ih respektiramo, znamo da su kvalitetni, ali imamo i mi svoje adute i vjerujem da ćemo razveseliti našu publiku, ali i sami sebe nagraditi za sve ono što smo radili u proteklih godinu dana – zaključio je Ostojić za Sportalo.

Ulaznice se u prodaju puštaju danas od 13 sati na stadionu, pa s obzirom da se već na veliko zove i traži ulaznice zaista je dobro da svi koji planiraju na ovu slobodno možemo reći povijesnu utakmicu požure s kupovinom da ne bi ostali ispred stadiona.