Branko Nikolić poveo Perkovce u pripremni period

S radom su krenuli i Perkovčani pod palicom novoga stratega Branka Nikolića i vjetrom u leđa pomlađene uprave, a nakon tragičnog događaja u planu je prvi memorijal za Zdenka Bošnjakovića. Promijenila se malo upravljačka struktura kluba pa su rukovodeće pozicije preuzeli mlađi ljudi željni rada, dokazivanja i napretka.

Nakon pauze od mjesec dana održana je prozivka u Perkovcima i započeo proces priprema za nove izazove. Da se ozbiljno planira raditi dokazuje broj od 21 igrača koje je poveo novi trener Branko Nikolić, svima poznatiji kao Kanco. O treneru Nikoliću ne treba puno pričati, bogata igračka karijera kao i trenerska, a kao što je i sam rekao nije od priče, nego svojim trudom i radom pokazuje sve na terenu. Nakon prvih radnih trenažnih okupljanja u planu je prva pripremna utakmica je već u subotu kada na 1.Memorijalnom turniru Zdenko Bošnjaković domaćin igra protiv HNK Đakovo Croatia.
Još uvijek su emocije žive i goruće nakon gubitka velikog oslonca kluba pa su uprava i igrači reagirali i organizirali prvi memorijal za svoga tragično preminulog člana. Donosimo najavu turnira:
MEMORIJALNI TURNIR ZDENKO BOŠNJAKOVIĆ
Dragi prijatelji, pozivamo Vas sve na 1. Memorijalni turnir Zdenko Bošnjaković. Pred nama je bogat sportski vikend koje će upotpuniti sljedeće ekipe : HNK Đakovo Croatia NK Slavonac Đurđanci NK “SLOGA” Vrpolje te NK Perkovci.
Raspored 1.dana turnira (23.7. subota):
1.utakmica : HNK Đakovo Croatia : NK Perkovci 16:30
2.utakmica : NK Slavonac Đurđanci : NK Sloga Vrpolje 18:30
Raspored 2.dana turnira (24.7. nedjelja)
Utakmica za 3.mjesto: 16:00
Finale: 18:00
Vidimo se u što većem broju!ULAZ BESPLATAN