/Braća kapetani u različitim momčadima RAFAEL I EMANUEL PENAVA PODIJELILI BODOVE
rafael penava

Braća kapetani u različitim momčadima RAFAEL I EMANUEL PENAVA PODIJELILI BODOVE

Vrlo zanimljiva priča dolazi nam iz Eminovaca odnosno Golobrdaca. U posljednjem kolu 2. ŽNL Požeško slavonske u Eminovcima su sjajnu utakmicu odigrali istoimeni domaćin i Parasan, osim šest golova i puno preokreta gledatelji su vidjeli situaciju koja se ne viđa često, braću s kapetanskim vrpcama oko ruke!

Emanuel i Rafael Penava s nogometom su krenuli u Eminovcima, a onda su zajednički prešli u Parasan gdje su ponovno zajedno igrali. Putevi su im se razdvojili kada je Rafael otišao u NK Jakšić gdje je igrao do ove sezone kad se vratio u matični klub, dok je Emanuel pustio korijene u Golobrdcima. U ovom posljednjem kolu našli su se na suprotnim stranama, a kao poseban začin bratskom dvoboju bile su trake oko ruku.

Emanuel je bolje prošao, u sjajnoj utakmici osvojio je sa svojim suigračima gostujući bod u kojeg je ugradio i jedan pogodak, iako niti Rafael  se ne može žaliti, asistencija za 3:3 i bod nakon tri gola zaostatka ne izgleda loše..

Bilo je stvarno lijepo iskustvo igrati ovakvu utakmicu, baš sam uživao, a i gol je taj dobar dojam još i popravio. Bila je krasna atmosfera, odlična utakmica, idealno za kraj uspješne polusezone za nas – rekao nam je Emanuel.

–  Stvarno odlična utakmica, oni su vodili 3:0, brat je zabio njihov drugi gol, ali mi se nismo predavali, dali smo sve od sebe i na kraju došli do 3:3. Nisam zabio pa bratu ide mala prednost, ali sam zadovoljan i asistencijom za treći gol kojim smo na dobar način završili jesenski dio prvenstva – odgovor je imao i Rafael, kako na terenu tako i u našem razgovoru.

Podijeli
  •  
  •  
  •