Boto: “Ne pada mi na pamet napustiti Osijek”

Vijest da je sportskom direktoru Osijeka izrešetan automobil ispred zgrade u kojoj stanuje odjeknula je medijskim prostorom, a prva misao svima bila je da to znači i odlazak Bota iz Osijeka. No, Jose Boto javio se porukom da mu te ne pada na pamet!

Jasne su stvari od kako je Boto preuzeo ulogu sportskog direktora, preuzeo je apsolutnu vlast u klubu, donosi odluke, kadrovira i slaže klub onako kako on misli da je najbolje. Jasno, vrijeme i rezultati će reći koliko je bio u pravu, to će biti vrijeme za donošenje suda o Portugalcu, ali iz ovog događaja jasno je da je dirnuo u osinje gnijezdo, da je razdrmao učmalost u Osijeku, a to se očito nekome baš i ne sviđa.

Ne sviđa se ni nama smjena Zorana Zekića, ali Boto je u konačnici imao pravo na tu odluku, i o njoj će vrijeme sve reći. I rezultat. Jasno je da Opusom pušu novi vjetrovi, Osijek je sada što se tiče sportskog sektora potpuno u rukama stranaca, očigledno je da to nekome ne odgovara, ali u konačnici bitno je hoće li to klubu donijeti prosperitet i napredak.

Navijači Osijeka najavili su za večeras skup podrške sportskom direktoru, svaki oblik nasilja, a posebno ovakve šokantne stvari su uvijek za osudu, a kad je teško bitno je da su navijači uz svoj klub.