Bošnjaci će ugostiti malonogometaše na svom turniru

Stanovnici Grada Županje, bliže i dalje okolice će imati prigodu gledati i sudjelovati na malonogometnom turniru u Bošnjacima kojega organizira Nogometni klub Zrinski. Nagrade su primamljive, fond seže gotovo do 20 000 kuna pa osim zabave možete i dobro profitirati ukoliko se na vrijeme prijavite, sakupite momke željne dokazivanja i pune malonogometnog znanja te su uhvatite ukoštac s ekipama koje slično razmišljaju i žele odigrati one završne susrete kada se dijele koverte.

Nakon tri godine izbivanja i očekivanja turnir u Bošnjacima se vraća u punom sjaju, a zanimljivo da je po prvi puta skup ponajboljih haklera iz okolice u organizaciji nogometnog kluba “Zrinski” Bošnjaci, a stigli smo i do vrtoglave brojke od 53 – da dobro ste pročitali ovo je 53.organizacija ovoga dugovječnog okupljanja malonogometaša! Početak turnira zakazan je za nedjelju 10.7.2022. dok ćete dva dana prije početka saznati grupe, parove i zagrebati malo ispod površine naziva ekipa tko za koga igra i tko je od zvučnih imena u najavi dolaska u Bošnjake.
Oglas

Rok za prijave je do petka 8.srpnja do kada možete svoje želje i pitanja uputiti Tomislavu, Stjepanu i Filipu na brojeve telefona koje pronađite na plakatu te im usput recite ime ekipe koja će sudjelovati na ovom malonogometnom turniru. Prostora za igru će itekako biti pošto se igra 4+1, prostora u bilježnici za prijave ima još uvijek no nemojte čekati zadnji trenutak da se ne dogodi da bude popunjen željeni broj ekipa kod organizatora pa ostanete trinaesto prase. Prijavite se, zaigrajte, dobro zabavite i pri tome zaradite koju kunu na malonogometnom turniru u Bošnjacima.

Oglas