/Boško Šutalo za 5 milijuna u Atalanti REKORDNI TRANSFER JEDINOG SLAVONSKOG PRVOLIGAŠA
šutalo nkos

Boško Šutalo za 5 milijuna u Atalanti REKORDNI TRANSFER JEDINOG SLAVONSKOG PRVOLIGAŠA

Rekordni transferi polako postaju redovita pojava u Gradskom vrtu.. Nakon što su godinama igrači iz Osijeka odlazili za “kikiriki” stvari su se stubokom promijenile pa je od danas rekordni transfer onaj u kojem Boško Šutalo za 5 milijuna eura prešao u talijanskog prvoligaša Atalantu.

– Bilo mi je iznimno drago biti član ovog kluba i dio ovog grada. Istovremeno sam i sretan i tužan ali takav je život. Treba se ići naprijed te ustrajati u svojim ciljevima. Naravno, svojem NK Osijeku želim sve najbolje, puno sreće i uspjeha – poručio je Šutalo za Facebook stranicu Bijelo plava birtija.

Osim 5 milijuna “u kešu”, Osijeku će pripasti i 10% od budućeg transfera pa se ovaj posao zaista čini fantastičnim. Istina, momčad će sigurno biti oslabljena Šutalovim odlaskom nakon što se ustalio u udarnih 11 kao jedna od najjačih karika Kuleševićeve momčadi, nedostajat će u borbi za drugo mjesto u HNL-u i pokušaju donošenja Rabuzinovog sunca u Gradski vrt. S druge strane, Alen Petrović sigurno ima spremnu zamjenu, blagajna je lijepo popunjena, a u HNL igrači mogu dolaziti do 15. veljače tako da je tu sasvim dovoljno vremena za krpanje novonastale rupe u rostru prve momčadi.

Podijeli
  •  
  •  
  •